ÖSS öncesi esrar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2007 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat ve Side ile köylerinde uyuşturucu madde satan 2'si kadın 29 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların ÖSS'ye girecek öğrencilere sınav heyecanları yatışsın diye esrar sattığı belirlendi.

Olay, 3 ay önce İl Jandarma Komutanlığı'na gelen bir ihbar üzerine ortaya çıktı. Zehir tacirlerinin başta öğrenciler olmak üzere turizm merkezleri Manavgat ve Side'de uyuşturucu madde sattıkları bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, çalışma başlattı. Zehir satıcılarını belirleyen sivil jandarma ekipleri, 3 ay boyunca zanlıları teknik takibe aldı.

Önceki gün 200 jandarma ve narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonla, 32 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskında 2'si kadın 29 zehir satıcısı gözaltına alınırken, zanlıların kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda 3.5 kilogram esrar, Roma dönemine ait 4 sikke, 4 ruhsatsız otomatik av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 sustalı bıçak, hassas terazi ve çok miktarda mermi ele geçirildi. Manavgat ve Side'de gözaltına alınan Sezai G., Ahmet Y., Ali D., Mustafa S., Okan C., Ahmet Ö., Hanifi K., Musa L., İmdat Ş., Mahmut A., Hakan Ö., Osman Ç., Turhan Ç., Abdullah A., Mehmet Ç., Mehmet D., Feryat D., Ehtibar M., Mustafa Ş., İsmet T., Selahattin Ö., İbrahim E., Adnan P., Soner O., Ali A., Turhan K., Osman Ç., Tezcan İ. ve Semiha G. adlı zanlılar, sorgulanmak üzere Manavgat ve Side jandarma karakol komutanlıklarına götürüldü.

Zanlılardan 19'u bugün Manavgat'ta adliyeye sevk edilirken, 10'u ise yarın Side'de tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber