Genç ebenin talihsiz kazası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2007 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de kısa süre önce göreve başlayan ebe Tuğba Yılmaz, sağlık taraması için gittiği Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kafasına taş düşmesi sonucu ağır yaralandı.

Kısa süre önce sözleşmeli olarak Yahyalı ilçesine bağlı Koyuncu Sağlık Ocağı'na atanan ebe Tuğba Yılmaz (20), iki arkadaşıyla birlikte sağlık taraması için görevli olarak Kapuzbaşı Şelalesi bölgesindeki köylere gitti.

Buradaki kayalık bölgede yukarıdan düşen bir taş, Yılmaz'ın kafasına isabet etti. Ağır yaralanan Yılmaz'a ilk müdahalesi kaldırıldığı Yahyalı Devlet Hastanesinde yapıldı.

Daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Yılmaz, burada ameliyat edildi. Beyin Cerrahi Servisi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yılmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kapuzbaşı Şelalesi bölgesinde kayalık bölümde bir hayvanın oynattığı taşın aşağı düştüğü ihtimali üzerinde durulduğu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Genç ebe Tuğba Yılmaz'ın, daha önce Yahyalı Devlet Hastanesinde vekil olarak görev yaptığı, kısa süre önce de Sağlık Bakanlığının personel atamasıyla sözleşmeli olarak Koyuncu köyünün Sağlık Ocağı'na atandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber