Kaymakam, TEDAŞ görevlilerini dövdü

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 17 Eylül 2007 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli dayak!

Trabzon'un Hayrat ilçesinin kaymakamı, milli maç sırasında elektriklerin 30 dakika kesilmesi nedeniyle TEDAŞ görevlilerine meydan dayağı attı.

SİZ MİSİNİZ ELEKTRİĞİ KESEN!

Trabzon'da geçtiğimiz çarşamba akşamı Aziz Nesin'lik bir olay yaşandı. Hayrat ilçesinin kaymakamı Ercan Çiçek, A Milli Takım'ın Macaristan maçı sırasında elektriklerin yarım saat kesilmesinin hıncını TEDAŞ görevlilerinden aldı. Çiçek, maçın ertesi günü TEDAŞ şefi ile 7 görevliyi makamına çağırıp dayak attı.

TİŞÖRTÜNÜ YIRTTI

Önce şef Hamza Kurumehmetoğlu ve ekibini fırçalayan Çiçek, elektriklerin niçin sık sık kesildiğini sorup dayağa girişti. Kaymakam, 55 yaşındaki şef ile elemanlardan Oktay Öztürk ile Özkan Yıldırım'ın kafalarına vurup darp etti. Çiçek, Öztürk'ün tişörtünü de asılarak yırttı.

***

Kaymakam fena çarptı

Futboldaki şiddet kaymakam odasına sıçradı. Milli maçı elektrik kesintileri yüzünden izleyemeyen kaymakam sinirlerini TEDAŞ görevlilerinden çıkarttı.

Türkiye'nin Macaristan'ı 3-0 yendiği maç, Trabzon'da ilginç bir olaya sahne oldu. Hayrat ilçesinde elektrikler yarım saat kesildiği için maçı tam olarak izleyemeyen Kaymakam Ercan Çiçek, iddiaya göre sinirini TEDAŞ görevlilerinden çıkarttı. Çiçek, Tedaş Şefi Hamza Kurumehmetoğlu'nu (55) arayarak ertesi gün ekibi ile makamında olmasını istedi. Şef ile 7 kişilik ekibi sabah 5 dakikalık bir gecikmeyle kaymakamın makamına gitti. İddiaya göre Çiçek, önce geç kaldıkları için ekibi azarladı.

'TİŞÖRT PARASI GÖNDERDİ'

Daha sonra ise ekibin kıyafetlerini eleştirip, "Tek tip kıyafetiniz yok mu" dedi. Daha sonra kesintileri sorup, Kurumehmetoğlu, Oktay Öztürk (18) ve Özkan Yıldırım'ın kafalarına vurup, darp etti. Öztürk, "Tişörtümü yırttı. 35 YTL para gönderip, yeni bir tişört almamı söyledi, kabul etmedim. Şefimizin de kafasına vurdu" dedi. Tedaş personeli, İçişleri Bakanlığı'na suç duyurusunda bulunurken, Çiçek iddiaları kabul etmedi. Kaymakam, "Hiç bir ayda 30 kez elektrik kesilir mi? Bir de maça denk gelince, herkes beni arayarak 'Bari maç akşamı kesinti olmasaydı' deyince çileden çıktım. Ancak dayak olmadı" dedi.

Adnan RAMOĞLU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber