İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İtiraf...Bill Gates, Corona Virüsü Biliyormuş!

Tenis tarihinin en çok grand slam kazanan 2. ismi olan Rafael Nadal'ın Barcelona'da bir dönem oynayan amcası Toni Nadal, Bill Gates hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

  1. Corona virüs nedeniyle neredeyse bütün spor organizasyonları ertelenirken salgının vurduğu sporlardan birisi de tenis oldu.

    Corona virüs nedeniyle neredeyse bütün spor organizasyonları ertelenirken salgının vurduğu sporlardan birisi de tenis oldu.

  2. Dünyanın en eski Grand Slam'i olan Wimbledon da virüsten dolayı 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ilk kez ertelenmiş oldu.

    Dünyanın en eski Grand Slam'i olan Wimbledon da virüsten dolayı 2. Dünya Savaşı'ndan sonra ilk kez ertelenmiş oldu.

  3. Tüm dünyada coroan virüse yakalanan kişi sayısı 1 milyona yaklaşırken Dünya Sağlık Örgütü, kısa zaman içinde 50 bin ölüm sayısına ulaşılacağını açıklayarak acı tabloyu ortaya koydu.

    Tüm dünyada coroan virüse yakalanan kişi sayısı 1 milyona yaklaşırken Dünya Sağlık Örgütü, kısa zaman içinde 50 bin ölüm sayısına ulaşılacağını açıklayarak acı tabloyu ortaya koydu.

  4. Tarihin en fazla Grand Slam kazanan 2. tenisçisi olan Rafael Nadal'ın ise Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile corona virüs hakkında konuştuğu ve Gates'in Nadal'ı uyardığı ortaya çıktı.

    Tarihin en fazla Grand Slam kazanan 2. tenisçisi olan Rafael Nadal'ın ise Microsoft'un kurucusu Bill Gates ile corona virüs hakkında konuştuğu ve Gates'in Nadal'ı uyardığı ortaya çıktı.

  5. Rafael Nadal ile Roger Federer, 8 Şubat tarihinde Güney Afrika'da yardım amaçlı bir maç için karşı karşıya gelmişti. Afrikalı çocukların eğitimine destek amaçlı yapılan gösteri maçında Federer, Nadal'ı 2-1 yenmişti. ABD'li iş adamı Bill Gates de aynı maça katılmış ve yardım kampanyasına destek olmuştu.

    Rafael Nadal ile Roger Federer, 8 Şubat tarihinde Güney Afrika'da yardım amaçlı bir maç için karşı karşıya gelmişti. Afrikalı çocukların eğitimine destek amaçlı yapılan gösteri maçında Federer, Nadal'ı 2-1 yenmişti. ABD'li iş adamı Bill Gates de aynı maça katılmış ve yardım kampanyasına destek olmuştu.

  6. İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Nadal, Rafael Nadal ile Bill Gates arasında yapılan corona virüs konuşmasını anlattı ve Bill Gates'in yaptığı uyarıları paylaştı.

    İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Nadal, Rafael Nadal ile Bill Gates arasında yapılan corona virüs konuşmasını anlattı ve Bill Gates'in yaptığı uyarıları paylaştı.

  7. Toni Nadal, ''Yeğenim Güney Afrika'da Bill Gates ile konuşmuş ve Çin'de corona virüs hakkında neler olacağını sormuş. Bill Gates ise yakın zamanda işlerin daha da kötüye gideceğini ve virüsün tüm dünyaya yayılacağını söylemiş. Eğer önlem almazsak tehlikenin çok ciddi boyuta ulaşacağından bahsetmiş.'' sözlerini kullandı.

    Toni Nadal, ''Yeğenim Güney Afrika'da Bill Gates ile konuşmuş ve Çin'de corona virüs hakkında neler olacağını sormuş. Bill Gates ise yakın zamanda işlerin daha da kötüye gideceğini ve virüsün tüm dünyaya yayılacağını söylemiş. Eğer önlem almazsak tehlikenin çok ciddi boyuta ulaşacağından bahsetmiş.'' sözlerini kullandı.

  8. Nadal, ''İnsanlar maalesef bazı şeyleri çok çabuk unutuyor veya ciddiye almıyor. Yapılan uyarılara rağmen bazı şeyler değişmiyor. Böyle olunca da işler kötüye gidiyor.'' diyerek konuşmasını sürdürdü.

    Nadal, ''İnsanlar maalesef bazı şeyleri çok çabuk unutuyor veya ciddiye almıyor. Yapılan uyarılara rağmen bazı şeyler değişmiyor. Böyle olunca da işler kötüye gidiyor.'' diyerek konuşmasını sürdürdü.

  9. Bill Gates, geçtiğimiz günlerde de herkesin karantina altında kalmasını ve dışarıya asla çıkılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunmuştu. Rafael Nadal ise İspanya'da evinde kendini karantinaya aldığını açıklamıştı.

    Bill Gates, geçtiğimiz günlerde de herkesin karantina altında kalmasını ve dışarıya asla çıkılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunmuştu. Rafael Nadal ise İspanya'da evinde kendini karantinaya aldığını açıklamıştı.