İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dizide Kriz! Oyuncu Başka Diziye Gitti

FOX'un final mi yoksa sezon finali mi yapacak diye tartışılan dizisi Sen Çal Kapımı 2. sezon için kanal ile anlaştı. Dizinin 2. sezonunun eylül ayının ilk haftalarında ekrana gelmesi bekleniyor. Fakat yeni sezonda bir oyuncu olmayacak, başka diziyle anlaştı.

  1. Sen Çal Kapımı dizisi FOX ekranlarının ilk haftalarda en çok izlenen dizileri arasında yer almıştı. Yaz ortasında yayına giren dizi rakiplerinin boşkuğundan yararlanarak yeni sezona çok iddialı girmişti. Son haftalarda reytinglerinde düşüş yaşasa da dizi 2. sezon için kanalla anlaştı.

    Sen Çal Kapımı dizisi FOX ekranlarının ilk haftalarda en çok izlenen dizileri arasında yer almıştı. Yaz ortasında yayına giren dizi rakiplerinin boşkuğundan yararlanarak yeni sezona çok iddialı girmişti. Son haftalarda reytinglerinde düşüş yaşasa da dizi 2. sezon için kanalla anlaştı.

  2. FOX'un romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 39. son bölümün ardından sezon arası verdi. Yaklaşık 10 aydır aralıksız çalışan oyuncular ve set ekini kısa bir mola verdi.

    FOX'un romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı 39. son bölümün ardından sezon arası verdi. Yaklaşık 10 aydır aralıksız çalışan oyuncular ve set ekini kısa bir mola verdi.

  3. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in olduğu dizinin oyuncu kadrosu kadar senaryosu da ilgiyle takip ediliyor. Oyunculuk performansları ile seyirciden tam not alan dizinin 2. sezonunda üzen bir ayrılık yaşanacak.

    Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin'in olduğu dizinin oyuncu kadrosu kadar senaryosu da ilgiyle takip ediliyor. Oyunculuk performansları ile seyirciden tam not alan dizinin 2. sezonunda üzen bir ayrılık yaşanacak.

  4. Dizide Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel?in 2. sezonda kadroda yer almayacağı netleşti. Uzun süredir dizide sahneleri giderek azaltılan Döngel giderek unutulan bir karakter olmuştu.

    Dizide Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel?in 2. sezonda kadroda yer almayacağı netleşti. Uzun süredir dizide sahneleri giderek azaltılan Döngel giderek unutulan bir karakter olmuştu.

  5. Melisa Döngel, Bizim Hikaye dizisinde rol aldıktan sonra büyük dikkat çekmişti. Bu kez Sen Çal Kapımı dizisinde de başlarda daha çok görünen bir karakterdi ama gittikçe bu durum değişti.      Melisa Döngel, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal?ın, Güney Kore dizisinden uyarlanacak yeni dizi projesinde yer alacak. Canning Single Lady isimli romantik komedi dizisinden uyarlanacak yeni dizide ayrıca Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük de başrollerde yer alıyor.

    Melisa Döngel, Bizim Hikaye dizisinde rol aldıktan sonra büyük dikkat çekmişti. Bu kez Sen Çal Kapımı dizisinde de başlarda daha çok görünen bir karakterdi ama gittikçe bu durum değişti. Melisa Döngel, Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal?ın, Güney Kore dizisinden uyarlanacak yeni dizi projesinde yer alacak. Canning Single Lady isimli romantik komedi dizisinden uyarlanacak yeni dizide ayrıca Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük de başrollerde yer alıyor.