İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Enkaz altında kalan kaleci Ahmet Eyüp hayatını kaybetti

Yeni Malatyaspor, depremde enkaz altında kalan kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde göçük altında kalarak vefat eden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2023 19:07, Son Güncelleme : 07 Şubat 2023 20:23

Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefatıyla ilgili yapılan açıklamada, "Başımız sağ olsun. Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan, meydana gelen depremde göçük altında kalarak, hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Seni unutmayacağız güzel insan" ifadelerine yer verdi.

TFF ve kulüpler, Ahmet Eyüp Türkaslan için başsağlığı mesajı yayımladı

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajda, Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefatının üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "İki gündür kalbimiz ve dualarımız bu güzide futbolcumuzun diğer tüm göçük altında kalan vatandaşlarımızla birlikte sağ salim bulunması içindi. Ancak ne yazık ki bu acı haberle bir kez daha kahrolduk. Ahmet Eyüp Türkaslan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Yeni Malatyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun." denildi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu çok sayıda kulüp de Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber