Öğrencilerin korkulu rüyası küpe hırsızı tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2008 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Van'da okulların çevresinde dolaşarak küçük yaşta kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan ve öğrencilerin küpelerini çalan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından değişik tarihlerde ilköğretim okulları çevresinde dolaşarak küçük yaşta kız çocuklarına cinsel tacizde bulunan ve öğrencileri kandırarak küpelerini çalan şahsa yönelik geniş çaplı çalışma başlatıldı. Görgü tanıklarından alınan bilgi ve eşkal doğrultusunda çalışmalarını derinleştiren polis, dün akşam saatlerinde Z.B. (36) isimli zanlıyı bir kafede yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, Emniyet Müdürlüğü'ndeki

sorgusunun ardından "taciz, hırsızlık ve yağma" suçlarından adli mercilere sevk edildi. Nöbetçi savcılık tarafından ifadesi alınan Z.B., tutuklanma istemiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Z.B.'nin Şerefiye Mahallesi Esenlik Caddesi üzerinde E.E. (7) ile İkinisan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ş.L. (10) isimli kız öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu, il genelinde birçok ilköğretim okulu civarında dolaşarak yaşları 3 ile 9 arasında değişen kız çocuklarını kandırıp, "Öğretmenin seni çağırıyor. Gel seni götüreyim" diyerek küpelerini çaldığı ve mağdurları belli olmayan 10 küpe hırsızlığına daha karıştığı tespit edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber