Belediye başkanının oğlu, babasının tartıştığı çobanı traktörle ezdi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Mayıs 2008 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)

AKSARAY'da Gülağaç İlçesi'ne bağlı Demirci Beldediye Başkanı Ahmet Bulut İn'in 17 yaşındaki oğlu F.İ., babasının tartıştığı 18 yaşındaki çoban Enes Duru'yu traktörle ezdi. Ağır yaralanan Duru hastanede tedavi altına alınırken, F.İ. tutuklandı.

Demirci Beldesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, MHP'li Belediye Başkanı Ahmet Bulut İn, belde içindeki arazilerde gezi ve inceleme yaptığı sırada son yapılan yerel seçimlerde CHP'den belediye başkanı adayı olduğu öğrenilen Selahattin Uysal ile yanında çobanlık yapan Enes Duru'nun, hayvan otlatılması yasak olan mera alanında, hayvan otlattıklarını gördü. Belediye Başkanı İn, Uysal ve Duru'ya hayvan otlatmamaları konusunda uyarıda bulundu. Bunun üzerine Belediye Başkanı İn ile karşı taraf arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Olayı haber alan Belediye Başkanı Ahmet İn'in oğlu F.İ. de kendilerine ait traktörle olay yerine gitmek için yola çıktı. Olay yerine giderken karşısında Duru ve Uysal'ı gören F.İ., traktörü üzerlerine sürdü. F.İ., kaçmaya çalışırken dengesini kaybedip yere düşen genç çobanın bacaklarının üzerinden geçti. Çevredekilerin yardımıyla Gülağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çoban Uysal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan F.İ. de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber