Başkent'te havalar soğuyunca doğalgaz zehirlenmeleri yeniden başladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2009 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te bir anne ve kızı doğalgazdan zehirlendi. Zehirlenen anne-kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan dün gece Çankaya ilçesinde değişik bölgelerdeki doğalgaz zehirlenmeleri sonucu 6 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte havaların soğuması doğalgaz zehirlenmelerini de beraberinde getirdi. Dün gece geç saatlerde Çankaya ilçesi Bülbülderesi Caddesi 40 nolu Türkeri Apartmanı'nda oturan anne Tülin Kaya ve 5 yaşındaki kızı Hazal Kaya, doğalgazdan etkilendi. Zehirlendiğini anlayan anne polisi telefonla arayarak haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri anne ve kızının gazdan etkilendiğini tespit edince hemen ambulans istedi. Anne ve küçük kıza acil servis ekipleri ilk müdahalelerini yaptı. Durumları iyi olan anne ve kız daha sonra Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu sırada ihbar üzerine olay yerine gelen doğalgaz ekipleri bina girişindeki gaz vanasını keserek, apartman sakinlerini polis ekipleriyle beraber tek tek uyandırdı. Aynı apartmanda geçtiğimiz aylarda da gaz kaçağı nedeniyle doğalgaz zehirlenmesi yaşanmış ve 2 kişi gazdan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı.

Öte yandan dün gece geç saatlerde özellikle Çankaya ilçesinde benzer zehirlenmelerin yaşandığı öğrenildi. Namık Kemal Mahallesi 2. Cadde üzerindeki bir apartmanda 3 kişi ve Vedat Tolakay Caddesi üzerindeki Melek apartmanında 1 kişinin gazdan zehirlendiği kaydedildi. Zehirlenenler değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber