'AKP'li bir dayım olmadığı için birincilikle kazandığım DPT'yi sözlüde kaybettim'

Haber Giriş : 25 Aralık 2004 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yorum yazan : knight_law

Değerli memurlar.net yetkilileri,

Ben DPT Planlama Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavı'nı birincilikle kazandım. Mülakatım da çok iyi geçmesine rağmen elediler. Mülakatı kazananların kim olduğu önemli değil ancak şu bir gerçek ki sitenizde çıkan bir haberde de belirtildiği gibi Adalet ve Kalkınma Partisi bu torpil olayını fazla abartmıştır

Ve artık buna "dur" demenin zamanı gelmiştir. Sözlü sınav sonuçlarının yazılı sınav sonuçlarıyla mukayese edilmemesi için yazılı sınav sonuçları alel acele DPT'nin resmi sitesinden silinmiştir. Ayrıca sözlü sınav sonuçlarında kazananların puan veya dereceleri de belirtilmemiştir ki yapılanlar ortaya çıkarılamasın.

Ben sınavda 85.71 puan almıştım. Tek hatırladığım 80'in üzerinde alanların hiçbirinin kazanamadığı hatta kazananlardan birinin 71 puan almış olduğu.

Ama yazılı sonuçları kamu oyundan kaçırıldığı için bunu ispatlamak da imkansız.

Ama insan isyan etmekten kendini alamıyor.

Bu sonuçtan sonra kendime şu soruyu sormadan edemiyorum: "Ben daha ne yapmalıyım?" AKP'li amcam veye dayım yok ve artık yaratılamaz da.

Bence Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti söyleminin büyük bir yalan olduğu ortaya çıkmadan kendine gelmelidir. Aksi taktirde kariyer mesleklerine kadar uzanan bu torpil belası nedeniyle yaptıkları bir gün ortaya çıktığında millete hesap vermek zorunda kalacaktır.

Hayallerim ve hayatımla oynayan insanları insafa davet ediyorum.

Saygılar...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber