İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yeterli Kamuoyu Baskısı Oluşturulamazsa, Bu Yıl KPSS Sınavı Açılmayabilir

Daha önce yayımlamış olduğumuz haberde, bu yıl yeni br KPSS yapılmasını isteyen ziyaretçilerimize, dilekçe yazmalarını önermiştik. Geçen yıl sınava girmiş ve yüksek puan almış olup, bu yıl yeni bir sınav yapılmasını istemeyenler dışında haberimize olumlu tepkiler aldık. Biz, memurlar.net olarak, bu yıl yeni bir sınav yapılmasından yanayız. Bu şekilde düşünmemizin nedeni de bu yıl yeni mezun olacaklara da kamuya giriş hakkının tanınmasıdır. Bu çerçevede sınav açılmasını isteyen ziyaretçilerin duyarlı davranarak sorununun çözümüne katkıda bulunmaları gerekmektedir.

Haber Giriş : 25 Ocak 2005 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"KPSS'nin Yapılmasını İsteyen Adaylara Dilekçe Önerisi" başlıklı yazımız için tıklayın.

20.01.2005 tarihli haberimizde de görüleceği üzere Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 2005 yılında yeni bir KPSS yapılacağını belirtmiştir. Ancak bu konuda karar verme yetkisi hükümettedir. Yani ne Sayın Çelik'tedir nede Sayın Şahin'dedir. Ancak, hükümeti bu konuda bildirecek olan da yine Şahin ile Çelik'tir.

Biz, memurlar.net olarak, Sayın Şahin'in yanlış bilgilendirildiğini ve 2004 KPSS'ye giren herkesin memur olarak yerleştirilmesi gerektiği gibi yanlış inanca sahip olduğunu düşünüyoruz. Sayın Şahin bu yanlış inanıştan dolayı bu yıl yeni bir KPSS açılmayacağını belirtmiştir.

Bu nedenle, bu yıl yeni bir KPSS açılmasını isteyen ziyaretçilerimizin bir dilekçeyle durumlarını anlatmaları ve bu dilekçeleri Başbakan, Milli Eğitim Bakanı ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmel Ali Şahin'e postalamaları gerekmektedir.

Memurlar.net olarak matbu bir form yayınlamıyoruz. Her adayın kendi cümleleri ile; bu yıl mezun olduğunu, KPSS'ye giren herkesin atanmasının gerekmediğini ve yeni bir sınav açılmasını istediğini ifade etmeleri en uygun yol olacaktır.

Hazırlayacağını dilekçeleri aşağıdaki adreslerden birine postalayabilirsiniz.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan
Başbakan
Sayın Doç Dr. Hüseyin Çelik
Milli Eğitim Bakanı
Sayın Mehmet Ali Şahin
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı

Memurlar.net'in Notu: Eğer yeterli baskı oluşturulamaz ise bu yıl KPSS açılmayabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber