Vali Güler: Hafta sonu kuvvetli kar yağışı bekliyoruz

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2010 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Valisi Muammer Güler, hafta sonunda daha kuvvetli bir kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Güler, İstanbul Ticaret Odasında (İTO) düzenlenen ?İl Özel İdaresi Mesleki ve Teknik Eğitim Kursları? (ÖZİMEK) sertifika töreni öncesinde gazetecilerin, İstanbul'daki kar yağışı önlemlerine ilişkin sorularını yanıtladı.

İstanbul'da kar yağışının dört gözle beklendiğini, dün kısmen bir kar yağışının olduğunu belirten Güler, ?Hafta sonunda daha kuvvetli bir kar yağışı bekleniyor? dedi.

Güler, şunları kaydetti:

?Dün yağan kar hayatı olumsuz yönde etkilemedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği ile diğer kurumlar, gerekli tüm tedbirleri aldı. Evsizlere yönelik tedbirler de alındı. Dünden beri 90'ın üzerinde kişinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün belirlediği mekanlarda ikamet etmeleri sağlandı. Diğer tedbirlerimizi de alıyoruz.?

CAMİLERİN GÜVENLİĞİ

Bu arada, bir gazetecinin, bugün bir gazetede yer alan ?cami bombalama planları?na ilişkin iddialar ve camilerin güvenliğinin nasıl sağlandığına ilişkin bir sorusu üzerine Vali Güler, ?Camilerin güvenliği ile ilgili hiç bir sorun yok? dedi.

?O dönemde size gelen bir istihbarat bilgisi var mı?? sorusuna Güler, ?Öyle bir şey yok. Önce bir habere bakacağım. Şimdilik bir şey söyleyemem? yanıtını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber