Müdürlerin protokol hediyeleşmesine ilişkin açıklama

Dün ele aldığımız bir konuda, sadece İstanbul'da değil diğer tüm illerde de örneklerine rastlanan "protokol hediyeleşmesine" değinmiştik. "İstanbul Eğitiminde müdürler protokolü rahatsız ediyor" başlıklı haber sonrasında, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü sayın Muammer Yıldız, eğitim ve Devlet ciddiyeti adına teşekkürlerini belirtmiştir. Sayın Yıldız'a yaklaşımı ve hassasiyeti nedeniyle teşekkür ediyoruz. Son bir değerlendirme için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Şubat 2010 00:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İLGİLİ YAZI İÇİN TIKLAYINIZ.

Başlıklı yazıya istinaden telefonla arayan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü sayın Muammer YILDIZ;

?Bu yazı ve eğitim adına, devlet adına yaptığım yaklaşım nedeniyle teşekkür ettiğini belirtmiştir. Bu konuda yapılan uyarıyı mutlaka dikkate alacağını göreve başladığı ilk günlerde bu konularda özellikle kamu kaynaklarının verimli kullanılması konusunda duyarlı davranılması talimatını verdiğini, şu anda İlçe Müdürleri toplantısına gittiğini orada kendisini neyin beklediğini bilmediğini belirterek hassasiyetini dile getirmiştir.?

Gelen yorumlardaki kafa karışıklıklarını da gidermek amacıyla belirteyim ki konu tamamen doğrudur ve bu ayki toplantı için yapılan hazırlıkların toplantı yapılacak ilçe dışından yapılan bir bilgilendirmenin doğruluğunun teyidi sonucunda ele aldığım, benim ilk kez değil uzun zamandır gözlemlediğim ve doğru bulmadığım bir konudur. Yani bugün Sayın YILDIZ'ı bekleyen bir hediye furyası vardır. Bu inkar edilemez bir gerçektir.

Ümit ederim ki hediyeler geri gönderilir ve bu iş için harcama yapanların iade etmesi sağlanarak bu yanlışlığın önüne geçilmiş olur.

Bu durumda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer YILDIZ'ın duyarlı yaklaşımı nedeniyle en azından İstanbul'da bu konu çözümlenmiş olacaktır.

Bu durumdan rahatsız olan İlçe Müdürlerinin varlığı da söz konusu olduğundan bu son gelişme neticesinde onlar da rahatlayacaklardır.

Sayın YILDIZ'a yaklaşımı ve hassasiyeti nedeniyle teşekkür ediyor, bu durumun varsa diğer İl'lere de örnek olmasını diliyorum. Sonuç o dur ki zararın neresinden dönülürse kardır.

Sorumlu yayıncılık, bilgilendirme ve yöneticilik anlayışı gereği yayımlanan bu yazının bundan sonraki sürece olumlu katkı sağlamasını ümit ederim.

Maksut BALMUK
Eğitim Yöneticisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber