Sayın Ali Demir, KPSS soru ve cevapları aynı gün yayımlansın!

ÖSYM bugüne kadar ÖSS soruları dışında hiçbir sınavın soru ve cevaplarını aynı gün yayımlamadı. Bunun nedeni ÖSYM'nin Türkiye'deki en önemli sınav olarak ÖSS'yi görmesidir. Oysaki, KPSS hem giren aday sayısı hem de etkileri itibariyle ÖSS kadar önemli bir sınavdır. Bir önceki Başkan, Sayın Yarımağan, bu konunun önemini fark edemedi. Memurlar.net olarak yeni Başkan Sayın Ali Demir'den 2010 yılı KPSS Eğitim Bilimleri sınav soru cevaplarını aynı gün yayınmasını talep ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Ekim 2010 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İptal edilen 2010 yılı KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı, 31 Ekim 2010 tarihi, saat 9:30'da yapılacaktır. Sınavda 120 soru sorulacak olup, sınav 150 dakika sürecektir. Buna göre sınav 12:00'de sona erecektir.

Binlerce aday için hayat memat meselesi olan bu sınav sorularının, ÖSYM tarafından geciktirilmeksizin, Pazartesi gününe sarkıtılmaksızın, sınavın yapıldığı gün olan Pazar günü yayınlanmasını talep ediyoruz.

ÖSYM Başkanlığı yeni Başkanla birlikte aldığı tedbirleri gün gün sitesinde yayımlarak bir ilki gerçekleştirmektedir. Şeffaflaşmanın ve adayların taleplerini dikkate almanın bir gösergesi olarak gördüğümüz bu uygulamanın, sınav sorularının aynı gün yayınlanması ile pekiştirilmesi uygun olacaktır.

Bu ÖSYM için çok zor bir uygulama değildir. Yeterki istenilsin...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber