2010 yılı öğretmen atamalarında, hangi okul kaç taban puanla öğretmen aldı?

Memurlar.net olarak bu ay içerisinde yayına geçirmiş olduğumuz ogretmen.memurlar.net servisini her gün güncellemeye çalışıyoruz. Elimize geçen verileri sistemle entegre ediyoruz. En büyük sorun, ortak bir yazılım kodunun olmamasıdır. Örneğin ÖSYM okullara farklı bir kod, MEB farklı bir kod vermektedir. Bu nedenle sorunlar yaşamaktayız. Diğer taraftan, 2011 yılı kadrolu 30 bin öğretmen atamasını geçtiğimiz hafta okul servisi ile ilişkilendirmiştik. Bugün ise adaylara yararlı olacağını düşündüğümüz bir ilişkilendirme daha yaptık. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Mayıs 2011 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2010 yılı öğretmen atamalarında, hangi okul kaç taban puanla öğretmen aldı?

Bugün itibariyle, 30 bin kadrolu öğretmen atamalarında, tercih yapacak adaylara yol gösterecek neredeyse hiçbir veri bulunmamaktadır.

Ancak, MEB geçtiğimiz yıl haziran ayı atamalarında ilk kez okul bazında oluşan taban puanları yayımlamıştır. (Tıklayınız.) Memurlar.net olarak bu verileri ogretmen.memurlar.net servisi ile ilişkilendirdik.

Bu verilerin, geçen yıl atama işlemlerine başvuran öğretmen adayı tercih davranışlarını göstermesi açısından yararlı olacağını düşünüyoruz.

Veriler ogretmen.memurlar.net servisindeki okullarla ilişkilendirilmiştir. Ayrıca http://ogretmen.memurlar.net adresinden de sorgulasma yapılabilmektedir.

Küçük de olsa bir katkı sağlayacağı umuduyla, tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber