Diyanet İşleri Başkanlığı 2011-I açıktan atama kontenjan ve sınav yeri duyurusu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ağustos 2011 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KADROLU-2011-I AÇIKTAN ATAMA SÖZLÜ-UYGULAMALI SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE


SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ


SINAV YERİNDE YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN BELGELER

1. Nüfus Cüzdanı veya Sürücü Belgesi

2. Sınava Giriş Belgesi(Bu program aracılığıyla)

Lütfen, sınav yerinde sabah saat 08:30 da hazır bulununuz. SINAVA GİRİŞ BELGESİ Bu belge, müracaat edilen ünvan'a ait Kontenjan Gruplarına tanınan kontenjan sayısının 3 katı kadarının KPSS puanına göre tesbiti sonucunda sözlü sınava hak kazananlara bu program aracılığıyla verilir.

Belgede, adayın kimlik bilgilerinin yanısıra sınava girilecek il adı, sınav tarihi gibi bilgiler bulunur. SINAV SONUÇLARI ve

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI,TERCİH ALINMASI VE HABERLEŞME 1. Sözlü Sınav sonuçları, sınavların bitiminden sonra gerekli inceleme ve hazırlıkları müteakiben Başkanlığımıza ait www.diyanet.gov.tr adresinde bulunan Personel Hizmetleri sayfasında yayınlanacaktır.

2. Sözlü sınavda başarılı olup ait oldukları ünvan ve gruba tanınan kontenjan kapsamına giren adaylardan sınav sonuçlarının yayınlandığı program aracılığıyla tercih(en fazla 15 il) alınacaktır.

3. Gerek sözlü sınav sonuçları ve gerekse tercih alma işlemleri Başkanlık Web sayfasında bulunan Personel Hizmetleri sayfasında yapılacak olup, bunun dışında adaylara her hangi nedenle olursa olsun başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber