İzne geldiği Ünye'de denizde boğuldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2011 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Ünye'ye izne gelen bir kişi, evine gitmeden önce yol yorgunluğunu atmak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet'te görev yapan Mustafa Tonbaş(32) ve kardeşi Adem Tonbaş ile Balıkesir'de bir maden ocağında makineci olarak görev yapan amca oğulları Ceyhan Tonbaş(35) İkizce ilçesi Devecik Köyündeki ailelerinin yanına izne geldi. Yoldan gelen iki kardeş ve amca oğlu, Ünye'ye geldiklerinde sıcaktan bunalınca evlerine gitmeden önce serinlemek için denize girdi. Denizin dalgalı olduğunu gören Adem Tonbaş, iyi yüzme bilmediği için denizden çıktı. Mustafa Tonbaş ve amcaoğlu Ceyhan Tonbaş ise dalgalara aldırış etmeden yüzmeye devam etti. Akıntıya kapılan Mustafa ve Ceyhan Tonbaş denizde bir süre çırpındı. Mustafa Tonbaş çevredeki insanlar tarafından kurtarılırken, Ceyhan Tonbaş dalgalar arasında gözden kayboldu. Ceyhan Tonbaş, denizin kıyıya atmasıyla bulundu.

Boğulma haberini alan aileler, Ünye'de sahil güvenlik ekibinin olmamasına isyan etti. Boğulmaktan son anda kurtarılan Mustafa Tonbaş'ın şeker hastası olan annesi fenalaşırken ilk müdahale 112 acil ekipleri tarafından yapıldı. Mustafa Tonbaş, ?Bir daha denize girmeyeceğim, yarım saat çırpındık kimse gelmedi, koskoca Ünye'de yüzmeyi bilen yok mu? Kurtulmamız mucize.? diyerek gözyaşı döktü. Aynı mevkide bir kişinin daha boğulduğunu hatırlatan vatandaşlar, sahil güvenlik ekibi olmamasını eleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber