08/08/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2011 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Coşkunkan ve beraberindeki heyeti Trabya Köşkü'nde kabul edecek. (12.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da, genel değerlendirme toplantısına katılacak. Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacak. (12.00/14.00)

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nin iftar programına katılacak. (20.04)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, bakanlıkta Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkan ve futbolcularını kabul edecek. (10.00)

Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi (TİKA), Diyanet İşleri Başkanlığı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Kızılay'ın yürüttüğü Afrika'ya yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeleri taşıyan ilk yardım uçağı, Esenboğa Havalimanı'ndan törenle uğurlanacak. (10.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara'da '2011 Yılı Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Yarışması Ödül Töreni'ne katılacak. (10.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Birleşmiş Milletler (BM) Nüfus Fonu Türkiye Temsilcisi Zahit-Ül Huque'yi kabul edecek. (11.00)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplanacak. (11.00)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla, Afrika'daki insanların yaralarını sarabilmek için yapılacak yardım kampanyasının detaylarını basın toplantısıyla açıklayacak. (15.00)

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran dönemi Sanayi üretim endeksini açıklayacak. (10.00)

Merkez Bankası, ağustos ayı ilk yarı beklenti anketi sonuçlarını yayımlayacak

S&P'nin geçen hafta ABD'nin kredi notunu düşürmesinin piyasalara yansımasıyla ilgili gelişmeler izleniyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Altınova Mahallesi'nde hayırsever Nizam Karasu tarafından yaptırılacak 24 derslikli İmam Hatip Lisesi'nin protokol töreni Vali Şahabettin Harput, hayırsever Nizam Karasu ve İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ın katıldığı törenle imzalanacak. (11.45)

Türk polisi Mehmet Özkoçak, motosikletiyle Çin turu yapıyor. Motosiklet tutkusu sayesinde dünyanın dört bir yanını gezen 1. sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Mehmet Özkoçak, İtalyan ve İspanyollardan oluşan 14 motosikletli polisle birlikte Çin sınırları içerisinde toplam 12 bin kilometrelik yolun büyük bir kısmını tamamladı. Pekin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber