9 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 09 Ağustos 2011 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 12.00'da Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve beraberindeki heyeti Tarabya Köşkü'nde kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 15.00'da DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz'ü kabul edecek, saat 16.00'da Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi'yi kabul edecek, saat 17.30'da Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün'ü kabul edecek, saat 20.00'da Kırşehirli Dernekler Federasyonu'nun Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi Kapüsü'nde düzenlenecek olan iftar programına katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'da BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Suriye'ye gidecek.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 20.03'de Petrol Sanayi Derneği (PETDER) tarafından Hilton Oteli'nde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında "Üçlü Danışma Kurulu" saat 10.00'da toplanacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 12.00'da Letonya Parlamentosu Üyesi, Uyum Merkezi Parlamento Grup Başkanı ve Baltık Forumu Başkanı Janis Urbanovics'i kabul edecek, saat 14.00'da Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 20.21'da Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından İstanbul Swiss Otel'de verilecek iftar yemeğine katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında, saat 11.00'da ilgili bakanların katılımıyla Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Başbakanlık Yeni Binada toplanacak, saat 14.00'da Türkiye'de Saydamlığın Arttırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu toplanacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, seçim bölgesi Gaziantep'te Valilik, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaret edecek, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 20.00'da şehit aileleri ile gazileri Bilkent Otel'de iftar sofrasında konuk edecek.

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, saat 12.00'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde görüşecek.

- DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, saat 20.00'da parti Genel Merkezi'nde Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret, iftar

- ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, saat 15.00'da Sincan'da bulunan Ankara Sanayi Odası 1. Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edecek.

- Türkiye Barolar Birliği'nin 42. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Avukat Ahsen Coşar başkanlığındaki heyet, saat 11.00'da Anıtkabir'i ziyaret edecek.

- "Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi" kapsamında Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, saat 11.00'da Çatık Madencilik Hafriyat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adına İsmet Çatık ile protokol imzalayacak.

- Kuraklık ve açlıkla mücadele eden Afrika'ya yönelik yardım kampanyasına destek vermek amacıyla Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, saat 10.30'da düzenlenen törenle üyelerden toplanan paraları Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye teslim edecek.

- "Sivas Kompresör İstasyonu By-Pass Hattı Yapım İşi" ihalesi, saat 14.00'da BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

- İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 10.30'da basın açıklaması düzenlenecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İbrahim Yaşar'ı kabul edecek.

- İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin, İP İstanbul İl Başkanlığı'nda saat 12.00'de, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye'ye Yönelik Savaş Tehdidinin Perde Arkasındaki Gerçekleri Açıklıyoruz" konulu basın toplantısı düzenleyecek.

- Türk Böbrek Vakfı, Yeşilköy Dürümcü Baba Tesisleri'nde saat 20.20'de, Geleneksel İftar Yemeği verecek. Sanatçı Yonca Evcimik'in sponsorluğunda verilecek yemeğe bazı sanatçılar da katılacak.

- Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası bilgilendirme toplantısı saat 11.30'da Selçuklu Belediyesi'nde yapılacak.

SPOR GÜNDEMİ

------------------------------

- A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Estonya maçı öncesi saat 12.00'de Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

- Estonya ile çarşamba günü özel maçta karşılaşacak A Milli Takımı, hazırlıklarını saat 19.30'da FiYapı İnönü Stadı'nda yapacağı son çalışmayla tamamlayacak. Antrenmanın 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

- Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli ile Estonyalı futbolcuların katılacağı basın toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak.

- Basın toplantısının ardından Estonya Milli Takımı, maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da saat 19.30'da başlayacak antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenmanın tamamı medya mensuplarına açık olacak.

- Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Beşiktaş, TSİ 20.00'de KFC Uerdingen takımı ile bir hazırlık maçı yapacak.

- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Athletic Bilbao ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek.

- Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını saat 19.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği çalışmayla sürdürecek.

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yapacağı çift antrenman ile devam edecek. Saat 10.00'da başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı, 18.00'de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

- 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Spor Toto World Cup 10 için İzmir'e gelen A Milli Basketbol Takımı, İzmir kampındaki ikinci idmanını sabah saatlerinde Halkapınar Spor Salonu'nda yapacak.

- Futbolda şike soruşturması kapsamındaki gelişmeler takip ediliyor.

İHA

09 Ağustos 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ve beraberindeki heyeti İstanbul'da kabul edecek. (12.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi parti merkezinde kabul edecek. (14.00)

?Üçlü Danışma Kurulu?, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında toplanacak. (10.00)

Memur-Sen, Afrika için toplanan nakdi yardımı Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye takdim edecek. (10.30)

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu ile Türkiye'de Saydamlığın Artırılması ve Yolsuzlukla Mücadelenin Güçlendirilmesi Komisyonu toplantılarına başkanlık edecek. İlgili bakanların da katılacağı toplantı Başbakanlık Yeni Bina'da gerçekleşecek. (11.00/14.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti merkezinde görüşecek. (12.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Letonya Parlamentosu üyesi ve Baltık Forumu Başkanı Janis Urbanovics ile Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ile görüşecek. Bağış, akşam da İstanbul'a Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın iftar yemeğine katılacak. (12.00/14.00/20.21)

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Francis Ricciardone, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne ziyarette bulunacak. (15.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bilkent Otel'de şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelecek. (20.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hilton Otel'de Petrol Sanayi Derneği tarafından düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. (20.00)

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, parti merkezinde Ankara İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar programına katılacak. (20.00)

Barış ve Demokrasi Partisi grubu bugün Diyarbakır'da toplanıyor. Kayapınar Kültür Merkezi'ndeki toplantıda Grup Başkanı Selahattin Demirtaş, gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek. (13.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye'deki olaylarla ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Şam'a gitti.

SPOR

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Estonya ile oynanacak özel maçla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım ise Estonya maçının son çalışmasını Fiyapı İnönü Stadı'nda yapacak. (12.00/19.30)

Türkiye ile özel maçta karşı karşıya gelecek olan Estonya Milli Takımı'nın teknik direktörü Tarmo Rüütli bir basın toplantısı yapacak. Konuk ekip maçın son çalışmasını da müsabakanın oynanacağı TT Arena'da yapacak. (19.00/19.30)

Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından A Milli Basketbol Takımı'na İzmir'de ''sporda kariyer'' ödülü verilecek. (15.00)

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber