Kayıp olan uzman çavuş uçurumda bulundu/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2011 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Beydağ ilçesi jandarma komutanlığında görev yapan, iki gündür kayıp olan uzman çavuş ile kayıp kız arkadaşı, uçuruma düşmüş otomobilde ölü bulundu.

İzmir'in Beydağ ilçesi jandarma komutanlığında görev yapan, iki gündür kayıp olan uzman çavuş ile kayıp kız arkadaşı, Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük Yaylası yakınlarında, kullandıkları otomobille uçuruma yuvarlanmış şekilde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Beydağ Jandarma Komutanlığında görevli uzman çavuş Serkan Aydoğan (25) ile özel bir dershanede İngilizce öğretmenliği yapan Güllü Özdere (23), 7 Ağustos Pazar günü gezmek için Gölcük Yaylası'na gitti.

Aydoğan ve Özdere'den bir daha haber alınamaması üzerine Ödemiş ve Beydağ jandarma komutanlıkları ekiplerince bölgede arama çalışması başlatıldı.

Serkan Aydoğan'ın kullandığı 66 HC 966 plakalı otomobil, Gölcük Yaylası yolunda yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlanmış bulundu.

Otomobilin dışına savrulduğu görülen Aydoğan ve kız arkadaşı Özdere'nin öldüğü belirlendi.

Beydağ Kaymakamı Ali Gergibozan, Ödemiş Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ertuğrul Pala, Beydağ Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Minaz ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, bölgede incelemelerde bulundu.

Cesetlerin çıkarılması için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber