2011- Ağustos, Öğretmen Özür Durumu Nakil Robotu Yayında

Milli Eğitim Bakanlığı, özür durumuna bağlı yer değiştirme işlemlerine dair esasları içeren kılavuzu 13 Temmuz'da yayımlamıştı. Başvurular, 19-27 Temmuz 2011 tarihleri arasında kabul edildi. Şimdi ise bugünlerde başvuruları kabul edilenler okul tercihi yapacak. tercihler 8 ila 12 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak. Dün başlamış olduğumuz robot hazırlama süreci, ilan edilen okul sayısının çok fazla olmasından dolayı ancak bugün tamamlanabilmiştir. Hazırlanan robot, ayrıca ogretmen.memurlar.net sayfasıyla ilişkilendirilmiştir.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Ağustos 2011 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2011- Ağustos, Öğretmen Özür Durumu Nakil Robotu Yayında

2011 Ağustos özür durumu yer değiştirmelerinde binlerce okul bulunmaktadır.

Çok sayıda kontenjan olduğu için, tercih listesinin daha önceden yayımlanması ve öğretmenlere araştırma imkanı verilmesi daha uygun olurdu. Ancak MEB bu verileri ancak, tercihlerin ilk günü olan 8 Ağustos akşamı yayımlayabilmiştir.

Özür grubu yer değiştirme robotuna http://ogretmen.memurlar.net adresinden ulaşılabilir.

Yapılacak sorgulama sonrasında, öğretmenler o okulun üstüne tıklayarak okula dair bilgi edinebilir. Okul servisinden yararlanacak öğretmen arkadaşlarımızın göreceği üzere, bir okulda ne kadar çok yorum bulunursa o kadar sağlıklı tercih yapılacaktır. Bilgi sahibi olduğunuz okullarla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, ogretmen.memurlar.net servisinin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber