Bülent Arınç'tan ?izdivaç' programlarına tepki/ Video

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 11 Ağustos 2011 08:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Değişik televizyon kanallarında yayınlanan ?izdivaç? programları, kabinenin tepkisine hedef oldu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ?kusmak istiyorum? diyerek RTÜK'ü ?insiyatif kullanmaya? davet ederken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de, ?Asla yasakçı zihniyet anlayışını doğru bulmuyoruz? diyerek ?sivil insiyatife? çağrı yaptı.

Önceki gün TRT ve Anadolu Üniversitesi'nin işbirliği çalıştayına katılan Arınç, farklı kanallarda değişik formatlarda yayınlanan izdivaç programlarını eleştirerek ?Dört beş tane sersemi bulup getiriyorlar orda paçavraya çeviriyorlar. O kadınlar adına üzülüyorum. O akılsız erkekler adına üzülüyorum? diye konuştu. Arınç şunları söyledi: ?Özel televizyonların reyting kaygısıyla kar elde etmek amacıyla başka şeyler yaptığını düşünüyorum. bozulanlar var çözülenler var tutunamayanlar var ne kadar çirkinlikler var. Şu izdivaç programları afedersiniz kusmak istiyorum. Bunların hepsi afedersiniz zamanı bol işi gücü olmayan 8-10 tane insanın arabalarla o kanaldan bu kanala taşınmasından ibaret.? RTÜK'ü göreve davet eden Arınç,

?Söyledik RTÜK'e bunun bir hal çaresini bulun diye.

Çağırıldı, konuşuldu filan bunlar rica ile minnetle yapılacak şeyler de değil. RTÜK'ün insiyatif kullanarak bazı şeyler yapabileceğini düşünüyorum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber