Gölette kaybolan askerin cesedi bulundu/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ağustos 2011 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'da acemi eğitimini tamamladıktan sonra dağıtım izninde memleketi Kütahya'nın Simav İlçesi'ne gelen ve arkadaşıyla gittikleri piknik alanında serinlemek için girdiği sulama göletinde kaybolan er 20 yaşındaki Emrullah Yüksel'in cesedine ulaşıldı. Yüksel'in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İstanbul Tuzla Tank Taburu'nda acemi eğitimini tamamlayan Emrullah Yüksel, dağıtım iznini ailesinin yanında geçirmek üzere Simav'a bağlı Kuşu Beldesi'ndeki evine geldi. Yakınlarıyla hasret gideren Emrullah Yüksel, dün öğle saatlerinde, üniversitede okuyan arkadaşı İbrahim Güleç ile birlikte Kuşu Sulama Göleti'ne piknik yapmaya gitti. Piknik yapan iki arkadaş saat 18.30 sıralarında serinlemek amacıyla gölete girdi. Gölette yüzerek karşı kıyıya geçmeye çalışan 2 arkadaştan Emrullah Yüksel aniden çırpınmaya başladı. Arkadaşına yardım etmek için geriye dönen İbrahim Güleç'in çabalarına rağmen Yüksel, batarak gözden kayboldu.

CESEDİ BU SABAH BULUNDU

Göletten çıkan Güleç talihsiz gencin yakınlarını arayarak durumu haber verdi, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çevre güvenliği alan güvenlik güçleri kaybolan asker için Kütahya'dan dalgıç ekibi istedi. Hava kararıncaya kadar devam eden arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı. Dalgıçların bugün sabah yeniden başladıkları arama çalışmalarında ise Yüksel'in cesedine ulaşıldı. Yüksel'in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Baba İbrahim Güleç gözyaşlarına hakim olamezken, oğlunun çok iyi yüzdüğünü, bu şekilde ölmesine bir türlü anlam veremediğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber