Bekçiye 'yasak ilişki' infazı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 15 Ağustos 2011 07:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RIDVAN UYSAL

Yasak ilişki yaşadığı kadının kocası tarafından ormana götürülen 70 yaşındaki köy bekçisi Hasan Geren, boğazı kesilerek öldürüldü. Veysel A. ile oğlu ve kayınbiraderi tutuklandı

Eskişehir'de 70 yaşındaki köy bekçisi, yasak ilişki yaşadığı kadının kocası tarafından ormanlık alanda boğazı kesilerek öldürüldü. Olay, önceki gün Alpu ilçesine bağlı Gökçeoğlu köyünde yaşandı. Vatandaşlar, köyde bekçilik yapan ve yalnız yaşayan Hasan Geren'den uzun süre haber alamayınca evine gitti. İçeri giren vatandaşlar, evin dağınıklığını ve yerlerdeki kan izlerini görünce jandarmayı aradı. Jandarma ekipleri, Geren'in, Eskişehir'de yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Emine A. (40) ile ilişkisi olduğunu belirledi. Emine A.'nın evine giden ekipler, kadını, kardeşini, eşini ve oğlunu gözaltına aldı.

VAHŞETİ İTİRAF ETTİ

Sorguya alınan zanlılardan Emine A.'nın eşi Veysel A. (42), cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlının vahşi cinayeti, "Eşimle ilişkisini öğrendim. Evinde kavga ettik. Boğazını kesip öldürdükten sonra cesedi şehir dışına attım" diye anlattığı belirtildi. Bunun üzerine Eskişehir- Sarıcakaya karayolunun 30. kilometresindeki ormanlık alana giden ekipler, ormanlık alanda çıplak ve boğazı kesik cesedi buldu. Ceset otopsi için morga götürülürken zanlılar Veysel A., Emine A., oğulları M.A. (14) ile kayınbirader Ceylan K. mahkemeye sevk edildi. Emine A. salıverilirken Veysel A., M.A. ve Ceylan K. tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber