17 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2011 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'da Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed ile İstanbul'daki Tarabya Köşkü'nde görüşecek. Daha sonra Ankara'ya hareket edecek olan Gül, saat 15.00'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile kuvvet komutanları ve jandarma genel komutanını Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 19.53'de iş ve meslek kuruluş temsilcileri, işçi-işveren ve Memur Konfederasyonu temsilcileri ile Çankaya Köşkü'ndeki iftarda bir araya gelecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 11.00'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na iadeyi ziyarette bulunacak, saat 12.00'da TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberindeki heyeti kabul edecek, saat 14.00'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye iadeyi ziyarette bulunacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 13.00'da İstanbul Conrad Otel'de Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed ile görüşecek, saat 14.00'da İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü İcra Komitesi Toplantısı'nın açılışında bir konuşma yapacak. Erdoğan, saat 15.15'de aynı otelde İran Ekonomi ve Maliye Bakanı Seyed Shamsoddın Hosseını'yi kabul edecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, saat 11.30'da Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda düzenleyeceği basın toplantısında "Ulusal Deprem Stratejisi ve Eylem Planı 2023"ü açıklayacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 12.45'de bakanlıktaki makamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

- Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, saat 16.00'da MÜSİAD heyetini kabul edecek.

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, saat 13.30'da MÜSİAD heyetini makamında kabul edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 12.00'da KAGİDER Başkanı Gülden Turktan ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 12.30'da Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, saat 11.00'da Türkiye Yol-İş ile Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası arasında yapılacak olan 14. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imza törenine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Sultan I. Murad Hüdavendigar'ın ölümünün 622. yıldönümü sebebiyle saat 17.45'de Bursa Çekirge'deki kabri başında tören düzenlenecek.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklaması düzenlenecek.

- Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Metrocity AVM önünde saat 11.00'de 17 Ağustos depreminin 12. yılı dolayısıyla Türkiye'nin ilk 3 boyutlu deprem simülatörü ile uygulamalı eğitim verecek. Açılış törenine AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara da katılacak.

- Belediye-İş İstanbul Şubeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde saat 12.30'da zorla sendika değiştirme baskısına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması düzenleyecek.

- Koleksiyonunu Cemil İpekçi'nin hazırladığı, koreografisini Yasin Soy'un yaptığı organizasyonda, Kentpark AVM'de kurulacak olan dünyanın en uzun podyumunda 250 manken yürüyerek "Guinness" rekor denemesi yapacak. Gösteri öncesi saat 15.00'da basın toplantısı düzenlenecek.

- Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından başlatılacak olan "Bir Ekmek de Somali'ye" kampanyası öncesi Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı İbrahim Balcı ve Türk Kızılayı Genel Başkanlığı yetkilisi Hamza Aydoğdu, saat 11.30'da Cumhuriyet Ekmek Fırını'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, saat 19.30'da Sheraton Oteli'nde iftar programı düzenleyecek.

- Uluslararası Yöneticiler Derneği (YÖNETDER) tarafından saat 19.53'de Rixos Otel'de iftar programı düzenlenecek.

- Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, saat 12.00'da Ankara Nöbetçi İdare Mahkemesi önünde basın açıklaması yapacak.

- Tiyatrolar ve tiyatro alanındaki sivil toplum örgütleri, saat 14.00'da Ankara Küçük Tiyatro'da düzenleyecekleri basın toplantısında yılın temasını açıklayacaklar.

- Konya'da çevreci-yazar Mehmet Emin Kalaycı tarafından saat 11.00'de Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenlenecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Galatasaray, hazırlık maçında Olympiakos ile saat 21.00'de Georgios Karaiskakis Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

- Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda karşılaşacağı Alania Vladikavkaz maçının hazırlıklarını saat 20.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenmandan önce saat 19.45'de antrenör Carlos Carvalhal ve kaptan İbrahim Toraman basın toplantısı düzenleyecek.

- Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi Play-off turundaki rakibi Rusya temsilcisi Alania Vladikavkaz, saat 15.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek. Alania Vladikavkaz Antrenörü Vladimir Gazzaev, saat 18.30'da Fiyapı İnönü Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Rusya temsilcisi, saat 19.00'da ise statta son çalışmasını yapacak.

- Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda oynayacağı Athletic Bilbao maçı öncesi yerel saatle 20.00'de maçın oynanacağı San Mames Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ve Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, San Mames Stadı'nda yerel saatle 19.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Athletic Bilbao, yerel saatle 21.00'de maçın oynanacağı San Mames Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık antrenman yapacak. İspanyol takımının Teknik Direktörü Marcelo Bielsa, statta yerel saatle 22.10'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda oynayacakları Anderlecht maçı öncesi saat 13.00'de Bursaspor Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Anderlecht'in Teknik Direktörü Ariel Jacobs, saat 18.00'de basın toplantısı yapacak. Belçika temsilcisi, saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda son çalışmasını yapacak.

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Münih yakınlarındaki Bad Gögging bölgesinde bulunan Marc Aurel Oteli'nin sahasında gerçekleştireceği çift antrenmanla sürdürecek. TSİ 11.00'de başlayacak antrenman basına kapalı, 19.00'da başlayacak antrenman ise basına açık gerçekleştirilecek.

- "Yüksek Hızlı Tren Futbol Turnuvası", saat 21.30'da Konya'da, Konyaspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak.

- Şike soruşturması kapsamındaki gelişmeler takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber