Gül: Ramazan ayı içerisinde bu tür provokasyonlar bilinçli olarak yapılıyor/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2011 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, özel uçakla saat 13.45'te Ankara'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Esenboğa Havalimanı'nda Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Zeki çatalkaya ve öteki ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül de Ankara'ya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur'' dedi.

Açıklama şöyle:

Ramazan sonrası bekleniyor diye bir şey söz konusu değil. Yanlış anlamlar çıkarmamak gerekir...

Memleketimizde güzel şeyler olduğu açıktır. İyiliklerdern hoşlanmayan kötülüklerin olmasını isteyen insanlar vardır. Terör örgütü böyledir. Güzelliklerden, gelişmelerden korkan, zenginleşmeden, insanların devlete bağlılığından korkan örgütün son provokasyonudur. Bütün güvenlik güçleri teyakkuz halindedir.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ''Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur'' dedi.

AYRINTILAR GELİYOR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber