Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ağustos 2011 09:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinde aralıklarla sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan v.b.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) ile Artvin çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.Yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cumartesi

Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber