17 yaşındaki lise öğrencisi babasını bıçaklayarak öldürdü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ağustos 2011 08:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail AKTAŞ-Sefa KIDIK-Ali AKSOYER-Haluk ATALAY

17 yaşındaki lise öğrencisi, annesini dövdüğü ve ablasının hap içerek intihara teşebbüs etmesine neden olduğu gerekçesiyle babasını bıçaklayarak öldürdü.

İSTANBUL Ataşehir'de bir spor mağazasında çalışan Osman Salğara (42) önceki akşam eve alkollü gelince eşi Özgül Salğara ile aralarında tartışma çıktı. Sık sık tartıştıkları iddia edilen çiftin arasına, anaokulu öğretmeni kızları Gülçin (24) ile 17 yaşındaki lise öğrencisi oğulları D. girdi. Osman Salğara eşine ve kızına vurduktan sonra evden çıktı. Odasına kapanan Gülçin Salğara evde bulunan hapları içerek intihara teşebbüs etti. Bıraktığı notta hayattan bıktığını, ölümünden babasının sorumlu olduğunu yazdı.

Saat 22.00 sıralarında, Özgül Salğara kızını baygın halde buldu, o sırada Osman Salğara tekrar eve geldi. Osman Salğara eşine vurmaya başlayınca oğlu D.S. mutfaktan aldığı bıçakla, yerde annesinin üzerine kapanmış babasını sırtından iki kez bıçakladı. Oğlunun, elindeki bıçakla yeniden kendisine saldıracağını düşünen Osman Salğara birinci kattaki evlerinin balkonundan sokağa atladı. Osman Salğara yaklaşık 150 metre sonra yere yığılınca D.S. çevredekilerden yardım istedi. D.S. olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alınırken, Osman Salğara ambulansla hastaneye kaldırıldı. İkinci ambulansla da Gülçin Salğara hastaneye kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Osman Salğara yaşamını yitirirken kızı Gülçin Salğara ise midesi yıkandıktan sonra taburcu edildi.

Anne suçu üstlenmek istedi

Özgül Salğara ilk olarak kocasını kendisinin bıçakladığını iddia etti. Olaya müdahale eden polisler oğlunun elinde bıçak bulduklarını söyleyince anne yaşananları saniye saniye anlattı. Özgül Salğara ve kızı ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Pişman olduğunu söyleyen D.S. ifadesinin ardından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber