Motosikletli polis ekibi yaşlı çifte çarptı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Ağustos 2011 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'da belediye otobüsünden inip, yolun karşısına geçmeye çalışan 65 yaşındaki Halime Deniz ve 72 yaşındaki Abuzer Deniz çiftçi, motosikletli polis ekibinin çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle omuzundan darbe alıp yere düşen Halime Deniz, kendi acısına aldırmayıp, "Kocam nasıl?" diye eşinin sağlık durumunu öğrenmeye çalıştı.

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa mahallesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda meydana gelen kazada hastaneye gitmek üzere belediye otobüsüne binen Halime Deniz ve Abuzer Deniz, varmak istedikleri yere gelince, otobüsten inip, karşıya geçmek için park halindeki bir otomobilin önünden yola çıktı. Bu sırada hızla gelen motosikletli polis ekibi, yola çıkan çiftçi fark etmeyip, çarptı.

ÖNCE EŞİNİ SORDU

Yere düşen Halime ve Abuzer Deniz, acılar içinde kıvranmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar yaralanan çifte yardıma koştu. Halime Deniz, bir kaç metre uzağındaki eşine bakmak istedi. Omzunda ezilme olduğu için kıpırdayamayan Halime Deniz, etrafındaki vatandaşlara "Kocam nasıl?" diye sordu. Elini sıkı sıkı tutup, yaralı kadını sakinleştirmeye bir genç, "O iyi, ambulansa alınıyor" cevabını verdi. Kocasının durumunun iyi olduğunu öğrenen yaşlı kadın, derin bir 'oh' çektikten sonra tekrar yere uzandı. Abuzer Deniz ise sırt üstü yatırılıp, hareket ettirilmemeye çalışıldı.

Kazanın meydana geldiği yerin, 5 hastanenin yan yana bulunduğu semte yaklaşık 100 metre, 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ne ise yaklaşık 200 metre uzaklıkta olmasına rağmen çağrılan ambulansın gecikmeli geldiğini belirten vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi.

Acil sağlık ekibinin müdahalesinde hayati tehlikeleri bulunmadığı belirtilen Halime ve Abuzer Deniz çifti, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber