26 Ağustos 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2011 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanların programları

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 19.40'ta Polatlı Sarıoba köyünde, mevsimlik gezici tarım işçileri ile birlikte iftar yapacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.00'da İhracata Dönük Üretim Stratejisi Değerlendirme Kurulu 5. Toplantısı'na katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 10.00'da 11 bin 544 kadrolu öğretmenin atanması programına katılacak.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Conrad Otel'de saat 09.30'da, Lübnan Zirvesi kapsamında basın toplantısı düzenleyecek.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Yassıören-Akpınar Sanayi Bölgesi'nde (Hadımköy/Çatalca) saat 10.00'da, İstanbul Avrupa Yakası Posta İşletme Merkezi'nin açılış töreni ile çöp toplama araçlarının toplu dağıtım ve anahtar teslim törenlerine katılacak.

- Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Şile'de saat 14.30'da, 2003-2011 yılları arasında bölünmüş yol olarak yapımı gerçekleştirilen 15 bin kilometrenin hizmete açılış törenine katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Malazgirt Zaferi'nin 940. yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere Muş'a geliyor. Bozdağ, Muş Belediyesi tarafından Malazgirt şehitleri için düzenlenecek mevlit ve iftar programına katılıp saat 21.30'da şehirden ayrılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri, saat 12.30'da Suriye Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl ve Yenimahalle İlçe Kongre Delegeleri, saat 11.00'de Ankara İl Olağanüstü ve Yenimahalle İlçe Olağanüstü Kongrelerinin toplanması için toplanan imzaları CHP Genel Merkezi'ne teslim edecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- TÜİK, saat 10.00'da temmuz ayı dış ticaret istatistikleri ile 2011 yılı bitkisel üretim 1. tahminini açıklayacak.

- Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, saat 16.30'da kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkanları, kaymakamlar ve il genel meclisi üyelerini ile bayramlaşacak.

- İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği üyeleri, saat 19.00'da İsrail Büyükelçiliği Konutu önünde basın açıklaması yapacak. Basın açıklamasının ardından dernek üyeleri konut önünde iftar yapacak.

- Devrimci 78'liler Federasyonu üyeleri, saat 11.00'de Mülkiyeliler Birliğinde basın toplantısı düzenleyecek.

- Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu üyeleri, saat 09.00'da Milli Eğitim Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin 26 Ağustos Özel Şeref Günü Kutlamaları, saat 10.00'da Anıtkabir'i ziyaret ile başlayacak.

- Ankara Öğrenci Kolektifleri, saat 18.00'de Sakarya Caddesi'nde basın açıklaması yapacak.

- Ankara'daki sivil toplum kuruluşları, saat 12.30'da Emek Partisi Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- İstanbul Valiliği Kabul Salonu'nda saat 10.00'da bayramlaşma töreni düzenlenecek.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İ.B.B. Saraçhane Yerleşkesi'nde saat 11.00'de İ.B.B. personeli ile bayramlaşacak.

- İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Mahmutbey Mahallesi Hacıbostan Caddesi Hacıbostan mevkiinde saat 11.00'de, Somali için toplanan 10 TIR yardım malzemesinin sevk edilmesiyle ilgili basın açıklaması düzenleyecek.

- Aydınlık gazetesi çalışanları, gazetede saat 12.00'de, gözaltına alındıkları emniyetteki sorguya ilişkin basın açıklaması düzenleyecek.

- Yeni Zeyneyibe Camii'nde saat 14.30'da, Filistin halkına destek amacıyla "Halkalı Zeyneyibe, Küdüs İçin Yürüyecek" konulu yürüyüş düzenlenecek.

- Suriye Halkı ile Dayanışma Platformu, cuma namazının ardından Suriye Konsolosluğu önünde, Suriye'de yaşanan olayları protesto amacıyla toplanacak.

- Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlü Nurettin Demir, Sultanahmet Meydanı'nda saat 14.30'da, turistlerin güvenliğine ilişkin "Community Policing" projesi hakkında basın açıklaması düzenleyecek.

- Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen "Erasmus Yoğun Dil Kursu" ile Türkçe öğrenen 32 yabancı uyruklu öğrenci, saat 16.00'da Akdeniz Üniversitesi Kır Kahvesi'nde yapılacak törenle diplomalarını alacak.

SPOR GÜNDEMİ

----------------------------

- Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman ile futbolculardan Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in katılımı ile Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde bir basın toplantısı düzenlenecek.

- Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını saat 10.00'da basına açık antrenmanla sürdürecek.

- UEFA Avrupa Ligi grup kuraları, Monaco'da çekilecek. 12 grupta 48 takımın yer alacağı grup maçlarının kura çekimi, TSİ 14.00'te Monaco'da yapılacak. Kura çekiminde Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber