İstanbul'da orman yangını/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2011 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Sancaktepe Aydos Köyü yakınındaki ormanlık alanın farklı bölgelerinde çıkan yangın, 3 uçak ile çok sayıda itfaiye ekibi tarafından söndürülmeye çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi arkası ve Aydos Köyü yakınlarındaki ormanlık alanın farklı bölgelerinde yangın çıktı.

Yangına, 3 uçak havadan, Sultanbeyli, Pendik ve Yenidoğan itfaiye ekipleri de karadan müdahale etti. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

İstanbul'daki orman yangını söndürüldü

İstanbul'da ormanlık alanda çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 uçak, 2 helikopter, 13 arozöz ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1,5 saat içinde söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Aydos Ormanlığı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 16.20'de yangın çıktı.

Yangına, Orman Bölge Müdürlüğüne ait 4 uçak, 2 helikopterle havadan, 13 arozöz ve çevre ilçelerdeki itfaiye ekipleriyle de karadan müdahale edildi. Yangın, yaklaşık 1,5 saat içinde söndürüldü.

Ormanlık alanda soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Yangının çıkış nedeni araştırılırken, yangında 2 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber