19 Eylül 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2011 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Almanya'da çeşitli temaslarda bulunacak.

Gül, Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff tarafından resmi törenle karşılanacak. Görüşmelerine ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Gül, Federal Meclis Başkanı Norbert Lammert, Berlin Eyalet Başbakanı Klaus Wowereit ve Federal Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle'yi de kabul edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısına AK Parti Genel Başkanı olarak başkanlık edecek. Erdoğan daha sonra New York'a hareket edecek. (11.00/16.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa' çalışmaları çerçevesinde Anayasa Komisyonu Toplantı Salonu'nda anayasa hukukçuları ile toplantı yapacak. (10.30)

2011-2012 eğitim yılı başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, yeni eğitim yılının açılışını Ankara'nın Haymana ilçesinde Yenice Dilaver Temizhan Çok Programlı Lisesi'nde yapacak. (11.00)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda yeni eğitim yılının açılışı nedeniyle düzenlenecek törene katılacak. (09.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Konferans Salonu'nda eğitim açılış törenine katılacak. (14.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadına yönelik şiddet konusunda sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle Rixos Otel'de bir toplantı yapacak. (11.00)

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner ve beraberindekiler, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ziyaret edecek. (09.30/12.00)

Gaziler Günü nedeniyle Genelkurmay Başkanlığı, Ankara Valiliği ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği tarafından Anıtkabir ve Ulus Atatürk Anıtı önünde törenler düzenlenecek. (09.30/10.30)

Fatih Üniversitesi'nin GİMAT ve OSTİM'deki kampüslerinde yeni eğitim yılının açılış törenleri gerçekleşecek. (10.00/12.00)

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, işçilerin kıdem tazminatı konusunda açıklama yapacak. (11.00)

Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen mevsimlik tarım işçilerinin çalışma ve sosyal hayatlarının iyileştirilmesi için yapılan proje kapsamında Ankara'nın Polatlı ilçesine Sarıoba köyünde oluşturulan çadır okulda 2011-2012 eğitim yılı başlayacak. (09.00)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ankara'nın Polatlı ilçesinde gaziler onuruna verilecek yemeğe katılacak. Bakan Yılmaz, 30 Ağustos 2009 tarihinde şehit olan Abdullah Erkmen'in ailesine Bakanlar Kurulu tarafından verilen devlet övünç madalyası ve rozetini verecek. (19.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Samsun'da bir dizi etkinlik ve ziyaretlerde bulunacak.

İzmir Kalkınma Ajansı koordinasyonunda EXPO 2020 İzmir Alt Tema Arama Konferansı gerçekleşecek. (09.00)

Alevi Vakıfları Federasyonu öncülüğünde yürütülen ?Türkiye'de İnanç Gruplarının Ortak Sorunları' konulu çalışmanın sonuçları Prof. Dr. İzzettin Doğan tarafından kamuoyuna açıklanacak. (13.00)

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta maçları Beşiktaş ? Ankaragücü müsabakasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya Birinci Lig'de 2. haftanın son karşılaşmasında Kasımpaşa ile Kartalspor karşı karşıya gelecek. (20.30)

'Two Nations Cup' organizasyonunun tanıtımı için Türk ve Yunan sporcular İstanbul'da bir araya gelecek. (12.00)

Bursaspor 22 Eylül Perşembe günü evinde karşılaşacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını Özlüce tesislerinde sürdürecek. (17.30)

Profesyonel lig takımlarının oynanan maçlarla ilgili değerlendirmeleri ve gelecek hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber