Okula diye evden çıkıp denize giren 13 yaşındaki çocuk boğuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2011 22:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize'de okula gitmek üzere evden çıkan ve iki arkadaşıyla birlikte denize giren 13 yaşındaki ilköğretim 7. sınıf öğrencisi boğuldu.Edinilen bilgiye göre Kurtuluş İlköğretim Okulu 7.sınıf öğrencisi Mert Bekar ve 2 arkadaşı okula gitmek için çıktıkları evlerine bir daha geri dönmedi. Okula gitmek için evden çıkan ve gün boyu okula hiç uğramayan Mert Bekar ve arkadaşları Çiftekavak mevki balıkçılar barınağı karşısında denize girdi. Mert'in denize atladığını gören diğer 2 arkadaşı denize girmeyip bekledi. Dalgalarla boğuşan Mert kısa süre sonra gözlerden kayboldu.

Mert'in giysilerini deniz kenarında gören balıkçılar hemen denize atlayıp arama çalışmalarına başladı. bu arada deniz polisine de haber verildi. Olay yerine gelen deniz polisinin yaptığı aramalar sonucunda Mert'in cansız bedenine ulaşıldı.

Cumhuriyet savcı ile birlikte Mert'in annesi de olayın olduğu yere gelerek yapılan çalışmaları telaşılı gözlerle izledi. Kısa süre sonra denizden çıkarılan Mert'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber