24/09/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2011 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de SETA tarafından düzenlenen 'Yeni Türkiye, Yeni Ortadoğu ve Yeni Dünya Düzeni' konulu toplantıya katılacak. İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile görüşmesinin ardından Erdoğan, Türkiye'ye hareket edecek.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Kırşehir'de düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları etkinliklerine katılacak. Çiçek, ustalığın simgesi olan Ahilik Şeddi'ni kuşanacak.(10.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Zeytinburnu İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen 'İsrail kalkanına hayır' konulu imza kampanyasını başlatacak. Kılıçdaroğlu, Orhan Kemal Müzesi'ni ziyaret edecek. (13.30/17.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Denizli'de il başkanları toplantısına katılacak. (11.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'da yeni anayasa paneline katılacak. (13.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlığı ile Sağlık-Sen ve HAYASAD tarafından İstanbul'da ortaklaşa düzenlenen 'Sağlıkta Şiddete Sıfır Tolerans' konulu sempozyumuna katılacak. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, 'Uluslararası Suç ve Ceza Festivali'nin açılış törenine katılacak. (19.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'de ASSİSTT personelinin işe başlama töreni ve Tüm Bürokrat ve İşadamları Derneği ve Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu'nun düzenlediği 'İzmir'in Geleceği' konulu toplantıya katılacak. (11.00 - 14.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te '1. Ortadoğu Tıp Günleri ve İşbirliği Kongresi'nin açılışına katılacak. Bakan Şahin, Zirve Üniversitesi'nde brifing aldıktan sonra, 'Gaziantep Autoshow Fuarı' ile yapı market açılış törenlerinde yer alacak. (09.00/12.00/15.00/17.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Muğla'da, Yeniköy, Kemerköy ile Yatağan termik santrallerini ziyaret ederek brifing alacak, AK Parti Gençlik Kolları kongresine katılacak. (10.00/18.30)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Samsun'da, Sağlıklı Beslenme ve Spor Panayırı'na katılacak, özel bir hastanenin açılışını yapacak. (13.00/14.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Balıkesir Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Bakan Eker, Edremit ilçesinde de denize yapay resiflerin bırakılması törenine katılacak. (10.00/15.30)

18. Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen 'Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması' ve 'Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması'nın sonuçları, Hilton Oteli'nde yapılacak basın toplantısı ile açıklanacak. (10.00)

Altın Koza Film Festivali büyük ödül töreni yapılacak. (20.30)

Devlet olmak için BM'ye resmen başvuran Filistin'deki gelişmeler izleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber