Motosikleti bağlanan şahsın yakınları polis merkezini bastı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2011 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da kurallara uymadığı için motosikleti bağlanan bir şahıs, polise zorluk çıkarınca gözaltına alındı. Gözaltına alınan sürücünün yakınları da karakolu bastı. Polis, grubu dağıtmak için havaya ateş açtı. Polis ile grup arasında çıkan arbedede 4 kişi yaralandı.

Olay dün gece geç saatlerde Şehitlik Emin Çavuş Polis Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şehitlik Mahallesi'nde uygulama yapan polis, evrakları eksik olan ve kurallara uymayan motosiklet sürücüsü İsmail D.'nin motorunu bağladı. Motoruna cezai işlem uygulanan sürücünün motoru bağlanması üzerine polise mukavemet etti. Polis sürücüyü gözaltına alarak Şehitlik Emin Çavuş Polis Merkezi'nde götürdü.

İsmail D.'nin çok sayıda yakını olayı haber alır almaz polis merkezine akın etti. Karakola girmek isteyen sürücü yakınlarına polis izin vermeyince arbede çıktı. Grubun dağılmaması üzerine polis havaya ateş açtı. Gerginliğin tırmanması üzerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi polis merkezine geldi. Arbede sırasında yaralanan 4 kişi Şanlıurfa eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleden sonra karakola götürülerek ifadeleri alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber