Uzman Çavuş halk otobüsü şoförünü dövdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2011 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'da halk otobüsüne binen bir kişi indirimli bilet yüzünden şöförü darbetti. Olayın ardından gözaltına alınan saldırganın uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Erzincan'da bir halk otobüsü şoförü, indirimli bilet yüzünden çıkan tartışma sonucu darp edildi. Edinilen bilgiye göre, Mengüceli ve Yavuz Selim mahalleleri arasında ulaşım hizmetini sağlayan özel halk otobüsünün şoförü Savaş Şahin (36), Açıköğretim Fakültesi kimliğini göstererek öğrenci ücreti ödemek isteyen bir kişiyi uyardı. Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin indirimden faydalanamadığını belirten Şahin, bu kişiden tam ücret alarak yoluna devam etti.

YOLCULARIN İNMESİNİ BEKLEDİ

Otobüsün arka bölümündeki koltuğa oturan bu kişi ise son durakta yolcuların otobüsten inmesinin ardından sürücü Şahin'in yanına gelerek, bir süre tartıştı. Sürücüden otobüsü durdurmasını isteyen kişi, Açıköğretim Fakültesi kimlik kartının geçersiz olduğunu gösteren yazının nerede olduğunu sordu.

Bu kişinin konuyu anlatan yazıyı okumasını sağlayan sürücü ile yolcu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın ardından otobüsten inen kişi, bölgeden uzaklaşırken, darbedilen Şahin ise polisi arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen polis, otobüsün güvenlik kamerası görüntülerine el koydu. Görüntüleri izleyen polis yaptığı araştırma sonucu zanlının jandarma uzman çavuş O.G. olduğunu belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan uzman çavuş O.G, Erzincan Merkez Komutanlığı'ndan gelen ekiplere teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber