Meslekdaşları acil tıp teknisyenini kurtaramadı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2011 12:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki trafik kazasında, acil tıp teknisyeni Yavuz Akagündüz (28) hayatını kaybetti. Bodrum 1 No'lu 112 Acil Servis'te görevli Akagündüz, aynı zamanda cankurtaran şoförlüğü de yapıyordu.

Akagündüz, nöbetini devrettiği günün akşamı iş arkadaşı Erdal A. (39) ile birlikte saat 02.30 sularında otomobiliyle misafirlikten dönerken Bitez Kavşağı'nda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkarak, park halindeki arabalara çarparak durabildi. Haberi alan nöbetini devrettiği arkadaşları, kaza mahalline gitiklerinde Akagündüz ve Erdal A.'yı aracın yanında yatarken görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Şoförlüğünü yaptığı cankurtaranla Özel Bodrum Alman Hastanesi'ne kaldırılan Akagündüz kurtarılamadı. Acı haberi alan ailesi ve diğer meslekdaşları üzüntüye boğuldu. Yavuz Akagündüz'ün, yaklaşık iki yıl önce evlendiği ve Zeynep isminde 2 aylık bir kızı olduğu öğrenildi. Yaralanan Erdal A. ise tedavi altına alındı.

Mesai arkadaşlarından Arif Belgrat, "Acı haberi saat 03.00 sularında iş arkadaşım haber verdi. Kendisi, çok iyi ve sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin." dedi. Akagündüz'ün cenazesinin, bugün Bodrum Devlet Hastanesi'nden alınarak memleketi Balıkesir'e gönderileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber