Polis, her yerde bu sitenin sahibini arıyor/ Video

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 12 Ekim 2011 07:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternette ?tecavüz için sprey' satışı!

Çok ilginç, şaşırtıcı olduğu kadar da suçlu bir ilan...

HABER MERKEZİ

Satış için kurulan sitede, telefon numarası verilerek ürün destek hattı bile oluşturulmuş. Müşteri olduğu iddia edilen kişiler ise spreyi kullanarak neler yaptıklarını anlatıyor

İnternette www.bayilticisprey.urunu.net. sitesine girenler çok ilginç, şaşırtıcı olduğu kadar suç olan bir ilan ile karşılaşıyorlar. İlanda, bayıltıcı sprey satıldığı, kullananın 5 saniye içinde bayıldığı; ürünün Amerika'dan ithal edildiği ve fiyatının ise 79 TL olduğu ve tanıtım yazısında da ?kadınlara tecavüz için' kullanılacağı anlatılıyor.

İstediğiniz bayan için!

İnternet sitesinde kadınlara yönelik bu ürünün nasıl kullanılacağı şöyle anlatılıyor: ?Her erkeğin hayalini süsleyen, elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabalar olumsuzlukla sonuçlanır. Bu nokdada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır. Bazen başı derde de girebilir. Yine de bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık ?Crossfire Bayıltıcı Sprey' var. Bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bir şekilde elde edebilirsiniz. Spreyden çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır.?

İzmir polisi peşinde

Sitede ürünün fiyatı 79 TL olarak açıklanıyor, ?bakanlık tarafından onaylanmıştır' ifadesi de kullanılıyor. Ancak hangi bakanlık tarafından onaylandığı hakkında bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca hiç bir yan etkisi olmadığı iddia ediliyor. Öte yandan İzmir polisi sitenin sahibi olduğu iddia edilen Çağakan Ökmen'in peşine düştü. Siteye erişim de engellendi.

Telefon açılmıyor!

Ürünü almak isteyenler internet sitesindeki formu dolduruyor. Ad, soyad, telefon numarası ve adresinizu veriyorsunuz. Daha sonra firma sizinle bağlantıya geçerek ürünü gönderiyor. Sitede satış için danışma telefonu da veriliyor. Telefon numarası ise 0 543 572 77 77. Defalarca aradığımız telefonu kimse açmadı. Kayıtlarda ise telefon numarası Afyon'a kayıtlı Ç.Ö. adına görünüyor. Sitede kullanıcı yorumları da bulunuyor.

Bayıltıcı değil biber gazı

Ürünün fotoğrafına göre markası Sabre. Sabre, Amerikan kökenli bir firma. Firmanın internet sitesine girildiğinde ?crossfire' ürünleri, güvenlik amaçlı kullanılan ürünler bölümünde yer alıyor ve biber gazı etkisi gösterdiği yazıyor. Ürün incelendiğinde ise ?güvenlik birimleri' tarafından kullanıldığına dikkat çekilerek deriye ve göze zarar verdiğine vurgu yapılıyor. Fiyatı ise 5 dolar.

?Spreyle bayıltılamaz'

Peki bir kişi sprey ile bayıltılabilir mi? Bu soruyu Memorial Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon uzmanı Dr. Ekrem Selçukoğlu'na sorduk: ?Anestezik gazlar, sprey ile sıkıldığında hemen etki edemez. En erken 5 dakika içerisinde uyuklamaların başlamasına neden olur ama asla kısa sürede bayıltmaz. Rusya 2002'de bir rehine eylemini durdurmak için sarin gazı kullanmış ve 122 kişi hayatını kaybetmişti. Sarin ve ona benzer tabun gazları çok çabuk bayıltıcı etkide bulunabilir. Ancak terör örgütlerinin elde etmeye çalıştığı bu gazlar son derece zor temin edilir.?

Site sahibi gözaltında

İzmir polisi siteye erişimi engelledi. Polis, sitenin, 20 yaşındaki Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu Ç.Ö.'ye ait olduğunu tespit etti. Ç.Ö'nün ailesiyle Küçükyalı'da yaşadığı eve dün baskın düzenlendi. Ç.Ö. gözaltına alındı, bilgisayarına el konuldu. Ç.Ö.'nün gerçekte ürün satmadığı, hesabına sprey almak için para yatıranları dolandırdığı ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber