Bankalardan bayram paketi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2011 08:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Bankaların geleneksel bayram kredileri, bu sene de tam gaz sürüyor. Kurban Bayramı öncesi onlarca paket şimdiden hazır

Bankaların yıllardır geleneksel hale getirdiği 'bayram kredileri' 6 Kasım'da başlayacak Kurban Bayramı için şimdiden tüketiciye sunulmaya başlandı. Bayram kredi paketleri, miktarın yanı sıra vade, faiz ve dosya masrafları için de farklı uygulamaları dikkat çekiyor. Bazı bankalar kredi ödemelerinde öteleme sunarken, bazıları uygun kredinin yanı sıra ödemelerde de kolaylık sağlıyor. İşte bankaların bir birinden cazip bayram paketleri...

60 AYA VARAN VADE

Garanti Bankası, Bayramlık Krediler kampanyası kapsamında, müşteriler, yüzde 0,59 faizle 5.000 lira tutarında ve 200 lira ile başlayan taksitlerle 10 bin lira tutarında Bayramlık Kredi kullanabilecekler. Ayrıca müşteriler ayrıca 60 aya varan vadelerle 50 bin liraya kadar kredilerin yanı sıra dosya masrafsız kredi imkanlarından da yararlanabilecekler.

ERKEN BAYRAM KREDİSİ

Halkbank, kurban bayramı öncesinde geleneksel 'Erken gelen bayram Kredisi'ni hazırladı. Buna göre, bankanın Kurban Bayramı arifesinde 13. kez sunduğu krediden 15 bin liraya kadar aylık yüzde 1,19'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle faydalanılabilecek. Banka, söz konusu krediyi 2 ay erteleme seçeneği, artan ve azalan taksitli ödeme seçenekleri ve müşterilere taksit tutarlarını kendileri belirleme seçenekleriyle sunuyor.

50 BİN TL'YE KADAR MASRAFSIZ

VakıfBank, 500 TL'den 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuyor. VakıfBank, Geleneksel Bayram Kredisi kampanyası kapsamında isteyene %0,65'ten başlayan faiz oranları ile 50.000 TL'ye kadar, isteyene masrafsız seçeneği ile 20.000 TL'ye kadar kredi kullanma imkânı sunuyor.

3 DAKİKADA KREDİ HAZIR

Yapı Kredi, Kurban Bayramı'nda müşterilerine günde 7 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL Bayramı Kredisi sunuyor. Yapı Kredi'nin Bireysel İhtiyaç Kredisi, günde sadece 7 TL'ye 7.000 TL'lik kredi fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler kredisimdi.com.tr,Yapı Kredi ATM'leri aracılığıyla veya SMS yoluyla "Bireysel" (boşluk) "TCKN" (boşluk) "Aylık Net Gelir" yazıp 4411'e SMS atarak 3 dakika içinde kredi başvurusuna yanıt alabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber