Boğaziçi köprüsü ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı/Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Ekim 2011 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da düzenlenecek 33. Kıtalararası Avrasya Maratonu nedeniyle sabah saat 06.00'dan itibaren Boğaziçi Körüsü ile bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.

İstanbul'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun 33'üncüsü nedeniyle Boğaziçi Köprüsü ile bazı yollar trafik ekipleri tarafından araç trafiğine kapatıldı. Ekipler, maratonun başlangıç noktası olan Anadolu yakasında Kısıklı Caddesi'nden gelip D-100 kuzey ve güney katılım, Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önü D-100 Karayolu güney katılım, Mahir İz Caddesi D-100 güney katılım, Altunizade Köprü üzeri D-100 güney-kuzey katılım, Tophanelioğlu Caddesi Gold Bilgisayar önü D-100 güney-kuzey katılım ve Beylerbeyi katılım yollarını dubalar ve çekici araçlarıyla trafiğe kapattı. 06.00'dan itibaren köprünün trafiğe açılacağı saate kadar Zincirlikuyu- Söğütlüçeşme hattında Metrobüs seferleri de durduruldu. Bu güzergahta yolculuk yapacak İstanbulluların Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yada deniz ulaşımını tercih etmesi gerekiyor.

VATANDAŞ GEÇMEK İSTEDİ, POLİS ENGELLEDİ

Bazı sürücüler, trafiğe kapatılan yolları kullanmak isteyince polis engeliyle karşılaştı. Saatin henüz erken olduğunu belirterek yolu kullanmak isteyen sürücülerin ısrarı işe yaramadı. Polis, sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi. Öte yandan sabah erken saatlerden itibaren maratonun başlayacağı Altunizade köprüsü altında da hareketlilik başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber