18 Ekim 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2011 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsrail ve Hamas arasında varılan esir değişimi anlaşması bugün gerçekleşiyor. İsrailli asker Gilad Şalit'in bugün önce Mısır'a, ardından İsrail'e getirilmesi bekleniyor. Aynı anda İsrail, 477 Filistinli tutukluyu serbest bırakacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta bütçe sonuçları ve 2012 bütçesi hakkında Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Hava durumuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

TBMM'de MHP, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.00/12.30/13.30)

Meclis Genel Kurulu'nda, uluslararası anlaşma ve sözleşmeler görüşülecek. (15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ı kabul edecek. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüşecek, daha sonra Irakiye Lideri Ayad Allawi'yi kabul edecek. (15.00/18.00)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, kontrol amacıyla Ankara Güven Hastanesi'ne geliyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, İstanbul'da, 'Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Dünya Gıda Günü' dolayısıyla düzenlenecek panele katılacak. (09.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda düzenlenen ?çalışma hayatında toplumsal cinsiyet eşitliğinin giderilmesi' konferansına katılacak. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bakanlıkta yapılan Hürkuş Uçak sertifikasyonu imza törenine katılacak. Daha sonra İstanbul'a geçecek olan Yıldırım, Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Deniz Ticareti Kültür Merkezi açılış törenine katılacak. (11.15/15.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'ABD örneği üzerinden lobicilik ve STK'lar' başlıklı toplantıda konuşacak. (13.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Çevre Ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar MÜSİAD'ın Konya Şubesi'nde düzenlenecek plaket törenine katılacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Memur-Sen'e bağlı sendikaların Ankara il başkanlarını kabul edecek. (11.00)

Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Kilci, Ankara JW Marriot Otel'de düzenlenecek olan farkındalık artırma konferansına katılacak. (10.00)

Almanya Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Çevre Bakanı Johannes Remmel, SOLITEM Group'un Ankara Kazan'daki üretim tesisini ziyaret edecek. (11.00)

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Ankara'nın pek çok cadde ve sokağında başlatılan bakım onarım çalışmalarının oluşturduğu sorunlarla ilgili Anayasa Parkı'nda basın toplantısı yapacak. (10.00)

Ankara'da TEPAV'da seçim sistemi ve yenilikçilik konusunda iki ayrı toplantı düzenlenecek. Toplantının açılışında, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau konuşma yapacak. (10.00)

Eskişehir'in Muttalip beldesinde 2.5 ay içerisinde aynı aileden 6 kişiyi öldüren İhsan Doğu'nun yargılanmasına devam edilecek. (10.30)

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, İzmir'de yapılacak olan 'Soyak Mavişehir Optimus Gold' projesini tanıtacak. (10.00)

Şifa Hastaneler Grubu, İzmir Göztepe'de tıp merkezi açıyor. (17.00)

Rusya'da askeri füze tesislerinde çıkması olası yangın vakalarına hazır olmak için özel tatbikat düzenlendi.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, dört yıl önce görev değişimi konusunda Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev'le anlaşma yaptıklarını, şimdi de bu anlaşmayı Rusya halkının oyuna sunacaklarını kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, grubundaki 3. maçında CSKA Moskova ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (19.00)

Süper Lig takımlarının haftanın maçları ile ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber