Polis müdüründen öğrencilere: Sizi sokağa çekmek istiyorlar kanmayın/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2011 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerimizin şehit düşmesinin ardından Adana'da 2 gündür sokaklarda kontrolsüz yürüyüşler yapan öğrencilere polis müdüründen ibretlik uyarı geldi.

İki gündür yapılan yürüyüşler sırasında zaman zaman gergin anlar yaşanmış olaylar polisin müdahalesi ile büyümeden önlenmişti. Adana'nın Feke İlçesinde toprağa verilecek olan şehit Piyade Çavuş Koray Özel için Merkez Camii önünde toplanan yüzlerce öğrenci cami avlusuna alınmadı.

Okullarını bırakarak yürüyüş yapan öğrencilere seslenen bir polis müdürü,?Sizi sokağa çekmek istiyorlar. Kanmayın, bu oyuna gelmeyin? dedi.

Cenazeye gelen öğrencilere, geri dönerek okullarına gitmelerini isteyen müdür,?İstedikleri oyuna geliyoruz. İki gündür tepkimizi gösteriyoruz. Ama yeter. Lütfen okullarınıza gidin. Şehidimizi duadan başka bir şey yakışmaz. İstedikleri zaten bizi sokağa çekmek. Tepkimizi iki gündür gösterdik güzelce Allah razı olsun. Duamızı ettik şehitlerimize hepimizin yüreği kanıyor. Ama siz gençsiniz çocuksunuz daha, askere gittiğimiz polis olduğumuz zaman zaten hesabını soracağız. Şu an da soruyorlar. Olur bu, kaderdir. Lütfen siyasi bir slogan olmayacak hiçbir oyuna gelmeyeceksiniz. Sizi hiç kimse sokağa dökmeyecek. Sizden rica ediyorum bir ağabeyiniz olarak?diyerek uyarılarda bulundu. Uyarılara uyan öğrenciler ise cenaze sırasında herhangi bir taşkınlıkta bulunmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber