Ordu'nun Fatsa ilçesindeki öğrencilerden ilginç projeler

Ordu'nun Fatsa ilçesinde ilköğretim okulları tarafından açılan Teknoloji Tasarım Sergisi'nde öğrencilerin yaptığı birbirinden ilginç tasarımlar görücüye çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 16:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşen Teknoloji Tasarım Sergisi'nin açılışı öncesi Şehabettin Harput İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından folklor gösterisi düzenlendi. Daha sonra da Kaymakam Bekir Atmaca tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi ve ardından protokol üyeleri tüm okulların stantlarda sergiledikleri tasarımları incelediler. Teknoloji Tasarım Sergisi'nde en büyük ilgiyi Yalıköy İlköğretim Okulu 4/A Sınıfı öğrencilerinin yaptığı çift katlı İstanbul Boğazı köprüsü çekti. Öğrenciler yoğun İstanbul trafiğini rahatlatmak için çift katlı bir tasarım gerçekleştirdiklerini belirterek, ?Aslında bunu 3 katlı köprü tasarlamayı düşünmüştük. Bir dahaki sefere üçüncü katı tramvay için tasarlayacağız? dedi.

TOKİ İlköğretim Okulu öğrencileri ise teknoloji tasarım ürünlerinin yanı sıra Karadeniz yöresine ait ürünleri sergilediler ve Kaymakam Bekir Atmaca'ya fındık ikram ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber