Melikgazi Belediyesi bu yıl 220 bin ton asfalt üretimi yapacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak 2012 yılında asfalt üretimde hedefi 220 bin ton olarak belirlediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'nin tüm alt yapısının tamamlanarak meskene açıldığını ancak gelişen ve büyüyen şehirleşme oranında yeni alt yapılarda gerek duyulduğunu belirtti.

Başkan Büyükkılıç, şu bilgileri verdi: ?Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi alt yapı sorunu olmayan yerleşim bölgesidir. Çünkü 3 mahalle 15 yıllık bir geçmişi vardır. Tüm alt yapısı tamamlanarak meskene açılmıştır. Ancak doğalgaz, mobese, internet, kablo TV gibi yeni hat ve şebeke çalışmaları sebebi ile yollarda bozulma oldu. Belediye olarak tüm alt yapının bitirilmesini bekledik. Geçen yıl Osmanlı Mahallesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı. Bu yıl ise Selçuklu ve Danışmentgazi Mahallesi'nde çalışma yapılacaktır. Şu anda iki ekip halinde her iki mahalle de çalışmalar devam ediyor.?

Danışmentgazi Mahallesi'nde asfalt çalışmasını yerinde incelemelerde bulunan Büyükkılıç, Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yapılan asfaltlama çalışmasının özel sektörce yapıldığını ve iki ekip halinde çalışıldığını sözlerine ekledi.

Danışmentgazi Mahallesi Muhtarı Orhan Adıgüzel ise yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını ve mahalle halkı adına emeği geçenlere teşekkür ettiğini kaydetti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber