Ciğer: İşadamlarını dünyanın dört bir yanına taşımaya hazırız

TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MARİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ciğer, ?İster küçük ölçekli, ister büyük ölçekli işletmeler olsun hepsini, dünyanın her tarafına taşımaya hazırız.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 14:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli Aktif ve Sanayici İşadamları Derneği (KASİAD)'ın Körfez Şubesi düzenlenen törenle açıldı. Törene, Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, işadamları ve davetliler katıldı.

KASİAD Körfez Şubesi Yürütme Kurulu Başkanı Güngör Koç, yaptığı konuşmada, yeni açılan Körfez Şubesi hakkında bilgi verdi. KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Karaman ise Avrupa Birliği (AB)'nde ekonomik gelişmelerin ardından yaşanan sıkıntılara, ülke olarak muhatap olunmadığına dikkat çekti.

?İstikrarlı bir siyasi yapımız, istikrarlı bir ekonomik yapımız söz konusu.? diyen Karaman, şöyle devam etti: ?Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, gönülden alkışlıyoruz. Hepsine minnettarım.?

Teşvik yasasıyla ilgili atılan adımları önemsediğine vurgu yapan Karaman, ?Teşvik yasasısın, kısa, orta ve uzun vadede çok önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz.? diye konuştu.

Karaman, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED)'nun yapılanmasından da bahsetti. Karaman, ?Dünyada yaşanan krizlere alternatif çözümler üreterek, alternatif pazarlar açarak, ülkemizin ihracatının durmaması artması ve gelişmesi adına dünya ticaret köprüleriyle yaptığı katkıları takdirlerinize sunmak istiyorum. TUSKON'da 6 bin 500 gezi yapılması muhteşem bir çaba.? diye konuştu.

"CİĞER: BİNLERCE İŞADAMANI TÜRKİYE'DE MİSAFİR ETTİK"

TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MARİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ciğer de TUSKON olarak 2005 yılında kurulduklarından bu yana binlerce işadamını Türkiye'de misafir ettiklerini anlattı. Ciğer, ?Ülkemizde dört bir köşesini, dünyanın dört bir köşesine tanıtma imkânı bulduk.? ifadelerini kullandı. Ciğer, Körfez'deki çok değerli işadamlarını da KASİAD, TUSKON ve MARİFED'in bütün programlarında görmek istediklerini dile getirerek, ?Kendileri ister küçük ölçekli, ister büyük ölçekli işletmeler olsun hepsini, dünyanın her tarafına taşımaya hazırız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber