25 yıldır tekne ile ulaşım sağlayan köylüler seslerini duyurdu

Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki Altınkaya Barajı'nın suları nedeniyle 25 yıldır tekne ile ulaşım sağlayan köylüler yetkililere sesini duyurdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 21:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köylülerin yardım isteğine olumlu yönde cevap veren AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, köylülerle birlikte olmak için zorlu hava şartına aldırış etmeden tekne ile Altınkaya Barajı'ndan karşıya geçti.

Konvoy halinde Kuruçayır köyüne gelen AK Parti Samsun Milletvekili Bakır, burada oluşturulan halk meclisinde vatandaşların dertlerini tek tek dinledi. Köylülere serzenişte bulunan Milletvekili Bakır, ?Sizin asıl sorununuz meselenizi herkese söylemeniz. Halbuki bu meseleyi birkaç kişiye odaklanıp iletmiş olsanız iyi ya da kötü mutlaka sonuç alırdınız. Bana da bu sorununuzu ilettiniz ben de olayın mağdurlarını yerinde dinlemek için buraya geldim. İyi ki gelmişim ve sizleri dinlemişim. Çünkü bana köprü sorunu için iki köyün mağdur olduğu söylenmişti. Ama bugün anlatılanlardan 44 köy 14 bin kişinin köprü olmadığı için mağdur olduğu anlatıldı. Ben bu köylerle ilgili tüm bilgi ve belgeleri siz muhtarlardan istiyorum. Hem de Meclis tatile girmeden önce istiyorum. Kendi köyüm gibi sizin köyünüzün sorununu takip edeceğime söz veriyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber