Tatvan'da ikinci ulusal Tatvan Triatlon müsabakaları yapılacak

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Türkiye Triatlon Federasyonu ve Tatvan Kaymakamlığı işbirliğince 75 sporcunun katılımıyla Tatvan'da ikinci Ulusal Tatvan Tiatlon Müsabakaları yapılacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mayıs 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan'da 1 - 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tiatlon Müsabakaları, yüzme, atletizm ve bisiklet yarışlarıyla yanı sıra Tatvan Polis Eğitim Merkezi Kampı'nda yapılacak olan yüzme parkuru ile start alacak.

Müsabakalar yüzme parkurunun ardından Ahlat yolunda oluşturulacak olan bisiklet parkurunun ardından Tatvan Atatürk Lisesi civarında kurulacak olan değişim bölgesine gelinmesiyle sona erecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Tatvan Sahil İskelesi'nde yapılacak olan ikinci ulusal Tatvan Triatlon yarışması'nda bayan ve erkek yarışmacılar kendi gruplarında yarışacaklarını söyledi.

BEÜ olarak triatlon yarışmasının önümüzdeki sene uluslar arası olması konusunda çalışma yürüttüklerini kaydeden Rektör Doğru, Tatvan Triatlon Yarışması'na katılacak tüm yarışmacılara başarı dileğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber