Meclis, 1 Temmuz Pazar günü tatile girmeyecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 15:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Meclis, 1 Temmuz Pazar günü tatile girmeyerek, çalışmalarını sürdürecek.

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Danışma Kurulu önerisine göre, Türk Akreditasyon Kurumu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ile Bütçe Kanunlarında Yer Alan Bazı Hükümlerin İlgili Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelere Eklenmesine Dair Kanun Tasarısı gündemin ön sıralarına alındı.

Bazı ülkelerle imzalanan uluslararası anlaşma ve sözleşmelerin uygun bulunduğuna dair kanun tasarıları ise gündemin arka sıralarına çekildi.

TBMM Genel Kurulu, 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarını sürdürecek.

Genel Kurul'da Lübnan'da UNIFIL kapsamında görev yapan Türk askerinin görev süresini bir yıl daha uzatan Başbakanlık Tezkeresi görüşülmesinin ardından, Türk Akreditasyon Kurumu Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ve Bütçe Kanunlarında Yer Alan Bazı Hükümlerin İlgili Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelere Eklenmesine Dair Kanun Tasarısı ile bazı ülkelerle imzalanan uluslararası anlaşma ve sözleşmelerin uygun bulunduğuna dair kanun tasarıları ele alınacak.

Genel Kurul, yarın ''3. Yargı Paketi'' için mesai yapacak, 1 Temmuz Pazar günü ise bazı kanunlarda değişiklik yapan ''torba teklif''in görüşmelerine kaldığı yerden devam edecek.

TBMM Genel Kurulu, 2 Temmuz Pazartesi günü ise Sağlık Bakanlığı Teşkilat Kanunu'nda değişiklik yapan tasarıyı görüşecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber