Off Road Türkiye Şampiyonası 3. ayağı Safranbolu'da yapıldı

Karabük'ün tarihi ve turistlik ilçesi Safranbolu Off Road Türkiye Şampiyonası 3. ayak şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 23:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2 gün süren müsabakalara 13 araç katılırken, 9 etapta süren müsabakaları sadece 5 araç tamamlayabildi.

Dünya Miras Kenti Safranbolu Off Road Türkiye Şampiyonası 3. ayak müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 2 gün süren müsabakaların ilk gününde yarışmacılar Danaköy ormanlarında 6 etap da yarışırken, ikinci gün ise Safranbolu Kent Ormanında ise 3 etap da yarışarak puan aradılar. Yarışmalara 13 araç katılırken, son etap olan 9. etabı ise 5 araç tamamlayabildi.

Seyirci parkuru olarak adlandırılan son gün yarışmaları 20 kapıyı 3 tur atarak yarıştılar. Yaklaşık 500 kadar Off - Road meraklısı da pistlerin çevresindeki alanlarda araçların mücadelesini ilgiyle izledi. Jüri üyelerinin, start alan ekiplerin zaman ve parkur içindeki mücadelelerine göre değerlendirdi.

2 gün süren müsabakalar sonunda Genel Klasmanda Caner Akkafa - Suat İnan ikilisi 162 puanla birinciliği, Nihat Keskin - Deniz Dağlı 157 puanla ikinciliği, Ahmet Tınkır - Rafet Yılmaz ise 133 puanla üçüncülüğü elde etti. Sınıf 1. ayakta 87 puanla Cengiz İnceli - Ali Günpay ikilisi birinciliği, Mustafa Altıntaş - Yiğit Tarhan ikilisi ikinciliği aldı. Sınıf 2. de yarışmayı bitiren tek araç olan Levent Arı - Serkan Birincioğlu ikilisi ise 65 puanla birinci oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber