Ankara Üniversitesi personeli, 3 yıl için 1 bin 279 lira promosyon alacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ankara Üniversitesi personeli, 3 yıl için 1 bin 279 lira promosyon alacak

ANKARA ÜNİVERSİTESİ MAAŞ PROMOSYON İHALESİ SONUÇ DUYURU

Başbakanlığın 2007/21 ve 2008/18 No'lu Banka Promosyonları Konulu Genelgeleri çerçevesinde kurum düzeyinde yetkili Türk Eğitim Sen Sendikası Temsilcisinin katılımı ile oluşturulan komisyonca, 25 Haziran 2012 Tarihinde Rektörlüğümüz 100 Yıl Toplantı Salonunda saat 10.00 da yapılan ve Uzaktan Eğitim Merkezimizce canlı yayınlanan ihale sonuçlanmış ve 3 yıl süre ile ekonomik açıdan en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankasına 7.750.000,00 TL bedelle ihale edilmiştir.

Mevcut sözleşmenin 20 Temmuz 2012 Tarihinde sonlanması nedeni ile yeni sözleşme 21 Temmuz 2012 Tarihinden başlamak üzere 3 yıl süre ile imzalanmıştır.

Elde edilen tutarın tamamı protokol kapsamındaki akademik ve idari personelimizin maaş hesaplarına 21 Temmuz 2012 tarihinden başlamak üzere 3 gün içerisinde kişi başına isabet eden 1.279,13 TL. peşin ödeme yapılacaktır.

Ayrıca, Protokolle sağlanan aşağıdaki muafiyetlerden protokol kapsamındaki tüm akademik ve idari personelimiz yararlanacaktır.

. Banka tarafından maaş hesapları için aylık veya yıllık hesap işletim ücreti tahsil edilmeyecek.

. Maaş hesaplarıyla ilgili Üniversitemiz personelinin talebi halinde, bankamatik kartı ve ek kart banka tarafından verilecek kredi kartları ve ek kredi kartlarından kart ücreti, yenileme ücreti, üyelik ücreti tahsil edilmeyecektir.

. Personelimizin kredi kartı hesap özetleri, adreslerine ücretsiz olarak Banka tarafından gönderilecek ve personelin talebi halinde kredi kartı hesap özeti e-posta yoluyla da gönderilebilecektir.

. Personelimizin internet bankacılığı hizmet kanalından gerçekleştireceği TL virman, havale ve EFT işlemlerinden Banka tarafından masraf alınmayacaktır.

. Personelimizin telefon bankacılığı hizmet kanalından müşteri temsilcisi kullanılmaksızın gerçekleştirdiği TL virman, havale ve EFT işlemlerinden Banka tarafından masraf alınmayacaktır.

. Personelimizin vadesiz mevduat hesabından vereceği otomatik ödeme işlemleri için masraf alınmayacaktır.

. Yukarıda belirtilen hizmetler karşılığında ücret, komisyon alınması ve bunun Banka kayıtlarından belgelenmesi halinde, personel'in maaşını aldığı ilgili Banka şubesine müracaat etmesi üzerine söz konusu ücret veya komisyon ilgili Banka şubesi tarafından Personel'in hesabına iade edilecektir.

Tüm akademik ve idari personelimizin güzel bir yaz geçirmesi dileğimizle, elde edilen promosyon katkısını sağlıklı ve mutlu günlerde harcamalarını gönülden dileriz.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü


Ankara Üniversitesinin personel sayısı

Ankara Üniversitesi'nde 1153 profesör, 302 doçent, 310'i yardımcı doçent olmak üzere toplam 1765 öğretim üyesi görev yapmaktadır.
Öğretim üyelerinin yanı sıra yardımcı öğretim elemanlarının toplam sayısı 1595'dir ve dağılımı öğretim görevlisi (119), uzman (165) okutman (275), ve araştırma görevlisi (1036) şeklindedir.
Ayrıca Ankara Üniversitesi'nde 5281 idari personel görev yapmaktadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber